Bescherming en overdracht van de diepere betekenis van Yoga

Als docenten, opleiders en zenders, moeten we nalaten feilloos de diepere betekenis van dit "Wetenschap van het leven", die de oude Yoga. Eva Klimberg schrijft.

bescherming en transmissie

Hetzelfde Lord Shiva nagelaten door Parvat(i) kennis waardoor de mens te lopen zijn weg terug "thuis".

Sri Krishna Bhagavan Hij was instrueren om Arjuna in de "art Act", aanbod vitale beweging en de aanwezigheid van het goddelijke. Krishna in de Twijn Hij drong er bij Arjuna te houden hun hoofd hoog, geven een gevoel van diepgaande en universele om de redenen die zijn leven geleid. Dringt er bij de mens hebben een brede visie op de betekenis van de incarnatie in de ziel van reis door de verschillende incarnaties, vertelt van de reële en de illusie. Uiterlijk bedrog... verblijf met diepe, subtiele, begrijpt en van daaruit handelt.

Patanjali in de gleuf Yoga soetra 'sduidelijk maakt, wanneer hij van externe Yoga en Yoga interne spreekt... Duidelijk is georganiseerd en gesystematiseerd externe Yoga is het proces van de voorbereiding op de interne Yoga.

Wanneer een lijst Yamas en Niyamas Als het fundament van de trap van acht stappen richting vrijheid verduidelijkt Patanjali dat Yoga begint in de kleine details van het dagelijks leven, Start in een positionering tot leven dat bespaart u miljoenen vrije gedachten milies.

Gevestigd de Yamas en Niyamas en begint het werk van de asana's die heeft beide ingeschakeld in het westen. Het lichaam als een gateway naar de innerlijke wereld, te voelen, te harmoniseren, zorgzame, liefdevol, genieten... Zo zijn lichaam en geest brei samen op de expertise van de stroom in de asana en de stilte van de natuur.

Pranayama (4e stap), voedt de energie, het naderen van de innerlijke balans van de Yoga. Pratyahara of zuivering en opname van de prana in de brug tussen beide Yogas, interne en externe.

De diepe dimensie van Yoga is met de aanhoudende aandacht gevestigd)Dharana) en het hoogste doel van alle yogas: meditatie)Dhyana). De staat van die voldoen aan onze vrijheid Samadhi.

Dus, wanneer we het beoefenen van asana's - en vooral als je onderwijs op elk niveau - Houd er rekening mee in elke adem-, aanpassings- of beweging die u krijgen en opbouw van de diepzinnige dimensie van Yoga.

Houd er rekening mee dat u uw 5 koshas zijn uitlijnen en jullie 3 lichamen om jezelf te vestigen in Yoga bij uw niveau, op dit moment van uw life-projecten, op dit punt in uw weg terug "thuis"

Teksten zoals de Hatha Yoga Pradipika anderen ook gesystematiseerd voorzichtig details van de Sadhana van Hatha Yoga, voor het naderen van de echte Yoga of Raja Yoga in de diepe dimension dit waardevolle geschenk aan de mensheid: de Yoga.

Eva de Klimberg. Nzuur in een familie van Yogi's, met meer dan 20 jaar praktijk, onderzoek en onderwijs Yoga diep. Directeur van de Yoga van kunststudio en vormende leraar van psychologie en diepe filosofie van Yoga in verschillende formaties van leraren.

Komen om te leren, begrijpen en deze kennis tijdens onze volgende terugtrekking van onderdompeling in de diepe Yoga praktijk. Brug van mei 2016. Lalita. Sierra de Gata, Cáceres.

Alle details op: www.YogaArtStudio.com

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 25 Apr 2016 • sectie: Algemene