CD / Om Shree Om, Yoga nummers een

Een prachtig album dat beschikt over acht liedjes voor kinderen (en ouders en leerkrachten) van alle leeftijden. Je verspreid vreugde, gevoeligheid en spiritualiteit dankzij grote muzikale werk van Abelardo Oquendo. Inpira project: Christine McArdle, oprichter van de school van yoga voor kinderen Om Shree Om.

OM Shree Om

Als je een ouder, zult u liefde te luisteren samen met uw kinderen. Bent u een leraar van yoga voor kinderen, u kunt de CD in uw klassen met kinderen of zal u helpen om te leren dat de onderwerpen dan zingen ze a capella in de klas, als Christine McArdle Ik heb altijd gedaan. "Alle regelingen en de productie van muziek zijn gemaakt door mijn man" Abelardo Oquendo Heraud -Christine, zegt. Een luxe met hem te werken voor dit project. Ik hem zong een liedje en de volgende dag gaf me zijn versie muziek, hilarische! "."

De CD is gepubliceerd door de uitgeverij huis bibliotheek Argentinië. Het zal worden verdeeld in Zuid- en Midden-Amerika. Als u kopen hier wilt: http://www.christinemcardleoquendo.com/publications.html

"Ze zijn nummers die bewustwording, die vrede, wijsheid, kracht en liefde overbrengen. Het is onze eerste CD van muziek voor kinderen, en ik weet dat het zal niet de laatste, "zegt Christine.

En in YogaenRed Wij bevestigen en adviseren.

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over ,
Door • 14 Apr, 2016 • sectie: Boeken en cd 's