Boeken / "Het India reisverslag", van Álvaro Enterría

De 11e is editie van een essentieel boek om te leren de ins en outs van de India. Op basis van zijn grondige kennis van het land en zijn ervaring van het dagelijks leven in de Indiase samenleving, heeft de auteur geschreven deze gids, een echte kleine encyclopedie waar de fundamenten en de wortels van de Indiase beschaving zijn blootgesteld en de werking van de samenleving, die vrijwel alle aspecten van de Indiase cultuur. Bewerken: Olañeta. Prijs: €24

India reisverslag

Dit boek probeert te beantwoorden in de diepte aan de duizenden vragen waardoor reizigers, die plotseling worden ondergedompeld in een wereld van het complex en bonte waarvan sleutels niet begrijpen.

De reiziger die landerijen op de India voor de eerste keer gewoonlijk ontvangt input een zeer sterke indruk. U zal snel worden ondergedompeld in een grenzeloze uitbundigheid die zijn gedachten niet kan dekken. Te veel dingen te kunnen analyseren, en allemaal naast elkaar in het midden van schijnbare chaos zonder order of concert.

De rijkdom van het Indische subcontinent uitdagingen en overschrijdt uitleg of gemakkelijk generalisatie. De India voldoet niet aan de westelijke regelingen en ontsnapt aan elke indeling. Indiase samenleving heeft een sterke organisatie en een zeer coherente cultuur echter, en veel van de acties die onbegrijpelijk voor de nieuwkomer terug zijn zeer duidelijke redenen hebben.

Dit boek wil de weg vrijmaken voor begrip van dit enorme land, waar een beschaving die uit zonder pauzes tot de leeftijd een beetje dateert. In de verschillende secties van het boek ("geschiedenis '," religie ', "samenleving '," kunst "," staat 'en' reizen ' "" "" "") de auteur legt de beginselen en concepten waaronder zelfs zijn volk valt. Het aanbieden van een schat aan informatie over vele aspecten van de India, is dit zonder twijfel de meest uitgebreide boek in het Spaans over dit weinig begrepen land. Hoewel in principe ontworpen voor het begeleiden van mensen die reizen naar de India, zal dit boek met plezier gelezen worden door iedereen die geïnteresseerd is in dit land.

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 21 mar, 2016 • sectie: Boeken en cd 's