De manier van zorg volgens Boeddha

Het is ongelooflijk, maar een feit: mensen hebben een idee van wat mindfulness is, zij het zeer slecht; Hij weet dat het attente of aanwezig. Maar weinigen, noch degenen die over mindfulness instrueren, weet wat Satipatthana is. Opnieuw is ze water vervagen zal, vervalsen en vervormen, de spirituele tradities van de East, betreurenswaardige neiging om overtollige van vereenvoudiging, een reductionisme dat de essentie van de leer verraadt. Calle Ramiro schrijft.

Camino_Atencion

Satipatthana Het is de manier van zorg, waar alle de fundamenten en oefeningen methodisch opleiden aandacht en zelfs overbrengen in het dagelijkse leven wordt gegeven. Het is van om zorg in dagelijkse activiteiten. Werken met meditatie zitten en vervolgens de meditatieve pose (gelijkmoedigheid, aandacht en rust) leidt in het dagelijkse leven.

In het Satipattha (dat is een waardevolle tekst) worden gegeven van de ejercitamientos moeten methodisch trainen van aandacht, gratis de geest van verduistering, volledige visie en doordringende (vipassana) bevorderen en ontwikkelen van de luciditeit of wissen compressie en de verovering van wijsheid. De Vipassana meditatie Het is die trigger met haar methoden, eerlijk en diep inzicht van wat is.

De mahayogui (grote Yogi) die was Boeddha Hij zei: "Kom en zie". Niet gezegd "Come and veronderstellen", "Come and veronderstellen", "Come and beoordelen", "Come and schaden," "come and interpreteert..." Hij zei: "Kom en zie". Kijken wat het is; direct verbindt. Door doordringende visie (vipassana) realiseert de persoon dat alles is vergankelijk en dus overwinnen gehechtheid en haat. Het is niet een intellectueel begrip en geen transformatieve effect, maar een Inzicht in totale en transformatieve.

Voor het uitvoeren van de vipassana-meditatie, de Satipatthana biedt talrijke onderwerpen via welke opleiding methodisch aandacht, onder hen: aandacht voor de positie van de croporal, aandacht voor de gewaarwordingen, aandacht aan geestelijke inhoud en andere goede aantal oefeningen. Neem eigen psychofysische processen zoals aandacht. De geest wordt zorg ondersteuning, omdat als Boeddha zei: ·"In dit orgaan van minder dan twee maatstaven is de wereld".

Via onaangetast en attente is waarneming van psychofysische processen muteert bewustzijn en het zinloze lijden van de geest te verspreiden. Men ontdekt wat het werkelijk is, Hoe zijn de processen die ontstaan en verdwijnen, en dat daarom moet er geen plaats voor het grijpen of afschuw, maar voor eerlijkheid. Door aandacht aan de psychofysische processen ontdekt men die echt is.

Satipatthana en vipassana zijn leringen zeer verstandig en efficiënt; Mindfulness is afgezwakt en wazig. Satipatthana vereist niet alleen horloge (ook is een dief, een torturer, een kamikaze), maar Houd rekening met de deugd of echte ethiek en ontwikkeling van een hogere begrip of wijsheid.

Calle Ramiro

RamiroCalleMeer dan 50 jaar is Calle Ramiro yoga onderwijzen. Hij begon thuis onderwijs en gemaakt van een Academie van yoga correspondentie voor alle Spanje en Latijns-Amerika. In januari van l971 geopend zijn Yogacentrum Shadak, dat is inmiddels al meer dan een half miljoen mensen. Zijn 250 gepubliceerde werk omvat meer dan vijftig gewijd aan yoga en aanverwante disciplines. Hij heeft Yoga maakte het doel en de betekenis van zijn leven, hebben een honderd keer reisde naar India, de bakermat van de yoga.

Horloge het Calle Ramiro Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Ramiro-ACalle/118531418198874

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 17 mar, 2016 • sectie: Handtekeningen, Calle Ramiro