De bestemming

Wat is de bestemming? Is een reeds geïnstalleerde weg die alleen bestaat uit het rondgaan, of een pad dat wij bij elke stap maken? Vrije wil of determinisme? Raul Santos Caballero schrijft.

de bestemming

We zijn allemaal ondergedompeld in een stroom richting een richting geduwd, maar soms biedt alternatieven of omwegen die ons begrip te boven gaan. Wilt verdiepen in dit is om de gezichtsscherpte van zorg te verfijnen, om niet missen om het even welk spoor dat u open verlaten de mogelijk mechanisme waardoor toewerken naar wat wij vinden dat het goed voor ons. Op dat moment alles kan zinvol zijn, of misschien dat wij u geven.

Als alles is bepaald, een of andere manier dit is een instelling, als er geen mogelijkheid van keuze is, zijn allemaal onderworpen aan een hogere orde. Zo ja, zou het moeten ontrafelen wat zijn de regels van het spel en voorspellen wat het pad al aangegeven, vooruitlopen op de gebeurtenissen die kunnen plaatsvinden.

Wat of wie gelden deze richtsnoeren? Het antwoord is verborgen in de wereld van het onbekende. de waarheid is dat we zouden moeten omgaan met deze regels om te synchroniseren met de testen die zich voordoen, en dus niet te missen tuning waardoor ons te stromen met gebeurtenissen. Zou hebben om te ontdekken wat zijn echt onze doelstellingen en ons potentieel, dan, net als in een spel, zou zij onze brieven en we met zekerheid dat tijd gooi ze moeten kiezen.

Een andere mogelijkheid is vrije wil. Het zou niet onderworpen aan enig recht van het onzichtbare en gaan op een individuele manier op het podium met niets en niemand die ons gedrag bepaalt.

Vrije wil moet gevoel voor verantwoordelijkheid stimuleren, omdat de vrijheid zonder licentie wordt. Er is ook ruimte voor ontwikkeling. Als, bijvoorbeeld, komen we in de wereld met bepaalde karaktertrekken die een belemmering vormen voor onze relatie met anderen, wij ze door ons gedrag kunt wijzigen, en daarom zou worden rijden we ons in een vrije ruimte in onze gunst en anderen.

Dus voor vele wijzen, Yogi's en mensen die, bedoeld als een rivier die stroomt waarin we zijn bezig. De rivier brengt ons naar voren, die wordt bepaald en we hebben geen keuze. Maar ondergedompeld in de stroom die we kunnen kiezen en beslissen of u doorstromen naar de huidige snelheid of ons daarin te weerstaan. Waarom in het dagelijks leven te beleven de Ga naar upstream als verlies van gevoel voor richting.

Opmerking spreken over het lot, de grote behoefte die we ervaren vraag veiligheid in een wereld waar niets veilig, met uitzondering van de onzekerheid is. Deze eis kan anesthetize de ontwikkeling van intuïtie en daarom het gebruik van hetzelfde, verliezen dat potentieel van ons uitvoeren op het Ervarings niveau van elk moment.

Het moet leren om onszelf met onvoorspelbaarheid, aangezien het het specifieke doelorgaan of niet, zal komen, en ons vermogen tot flexibiliteit tegen de gebeurtenissen zal doen dat wij niet quebremos.

In de weg van de uitoefening van en het besef van het zelf, lot overweldigt door zijn onvoorspelbaar en ongrijpbare aard die vaak maakt ons het gevoel leeg overhandigd. Soms laat ons glimp flitsen van richtsnoeren, en anderen, echter ons totale in absolute duisternis. In ieder geval mag niet: ¨ Waarom zijn we hier? ¨, maar ¨ya wij zijn aqui¨, waardoor lot een standvastige bondgenoot, zelfs met hun grillen, altijd de neiging ons een brug niet stagneren.


Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 7 mrt 2016 • sectie: Handtekeningen