Een perfecte snaar

Alles is energie, en de energie voortdurend trilt. Alles trillingen op verschillende frequenties. Er zijn miljoen miljoenen verschillende graden van trillingen, en volgens het niveau van trillingen van onze energie, dus zal het niveau van ons begrip is. Emilio J. Gomez schrijft.

koorde

Misschien leven is niet meer dan een toename van de trillingen proces om naar de Opperste begrip. Het verhogen van het niveau van begrip van de mens uit het grof en dichte vliegtuig waar hij meestal woont en sterft, tot een niveau dat de geest nooit zelfs kunt veronderstellen.

Evenals, sommige trillen van formulier traag, of zeer langzaam. Terwijl anderen het snel doen, of zeer snel. En tussen langzaam en snel, tussen, zijn alle anderen, vibrerende elk op zijn eigen niveau.

Op deze manier, tussen alle vorm van de mens een snaar trillingen oneindigheid. Tussen hen duizenden miljoenen verschillende graden van trillingen die nu aan de unison trillen is overeenstemming in deze kosmische magno-snaar onbegrijpelijk door de menselijke geest.

Om deze reden, hier en nu, in het moment aanwezig, is de snaar perfect. Geen extra of ontbrekende. Alles is geschikt. Uit die langzaam als snel, en de intermediaire trillen. Iedereen moet de perfectie van een universum waarvan energie voortdurend trilt, express zeggen dus een oneindig en eeuwig Symphony kosmische.

Emilio J.GomezEmilio J. Gomez Het is de binnenste cirkel van stilte Yoga yoga leraar

T 616-660-929 - e-mail: info@silenciointerior.net

www.silenciointerior.net

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 29 februari, 2016 • sectie: Handtekeningen, Innerlijke stilte