22 onLine yogales: wroeten

Opnieuw presenteren wij onze lezers een volledige klasse van Yoga OnLine geproduceerd door de internationale school van Yoga, een exclusief cadeau voor alle lezers van Yoga netwerk. Het is een klasse geleid door Manuel Luque.

Klasse 21

Het doel van deze klasse is de wroeten, fundamentele basis voor het begrijpen van de asana's van voet. Haakjes gebruikt tijdens hetzelfde zal ons brengen de stabiliteit die nodig zijn voor deze serie.

YouTube voorvertoningsafbeelding

ManuelLuqueManuel Luque Het is adjunct-directeur bij de internationale school van Yoga, evenals de Professor van Hatha Yoga en Yoga therapie met meer dan 15 jaar ervaring in diverse disciplines en stijlen van yoga onderwijzen. Hij heeft gevolgd de leer van de Iyengar Yoga en Ashtanga Yoga, alsmede opleiding in anatomie voor het verkeer van Blandine Calais-Germain.

Vandaag de dag nog steeds speuren in verschillende aspecten van de Yogaterapia, na enkele jaren betrokken bij het project door Mayte Criado op Yoga voor patiënten met multiple sclerose en cerebrale parese en ziekten binnen de zogenaamde functionele diversiteit.

Clasesdeyogaonline.com

Deze soorten Yoga platform is opgericht door de internationale school van de Yoga om het leren en de praktijk van de Yoga, waar u ook bent.

Elke week wordt voorzien in klassen van verschillende stijlen met verschillende doelstellingen, zodat u kunt verplaatsen in uw praktijk.

U kiest praktijken kort 30 minuten en voltooit u meer dan één uur klassen, evenals verschillende niveaus die aan te passen aan uw praktijk. U kunt ook de praktijk meditatie en mantra's.

Teken omhoog kostenloos toegang te krijgen tot het voltooien van de verschillende soorten welkom. Klik op: Gratis registratie

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 29 februari, 2016 • sectie: International School of Yoga