GesYoga, gratis applicatie voor het beheer van uw yoga Center

GesYoga Het is een toepassing die is geïntegreerd in Excel 2013, waarmee elke yoga Center of soortgelijke management centrum of school. Hebt u controle over het beheer van studenten, collecties en het beheer van de inkomsten, afgifte van ontvangstbewijzen en facturen, grafieken, lijsten, rapporten, enz. En dit alles is gratis.

Beheer

Met GesYoga U kunt uitvoeren:

Beheer van studenten

Aan dergelijke gegevens is voorkomende van beheer van studenten, zoals naam, adres, e-mail, enz., bevatten gegevens die specifiek zijn voor het beheer van studenten en groepen. Deze opties omvatten:

 • Groepen: Deze optie kan de oprichting van verschillende en beperkt praktijk groepen, elke student toewijzen aan een specifieke groep en dus kunnen centraal de praktijk om groepen te beheren.
 • Tarieven: De oprichting van onbeperkte en verschillende tarieven, kan door elke student toe te wijzen zijn, ongeacht de groep waarop deze toegewezen studenten.
 • Obligaties: Naast de reguliere maandelijkse, driemaandelijkse, gebruiksvergoeding, enz., kunt u maken en toewijzen van bijstand tarieven door obligaties of aantal klassen, beheer van de consumptie en de aanwezigheid van elk van de studenten.
 • Betalingen: Aan de ene kant beheert de vernieuwing van de betalingen overeenkomstig hun verschuldigd maandelijkse, driemaandelijkse, halfjaarlijkse, jaarverslagen, enz. En, anderzijds, kunnen deze vergoedingen door betalen via domiciliëring, creditcard, contant geld, transfers, enz.
 • Documenten: Kunt u het toewijzen van elke student beheer van documenten van alle soorten: doc, pdf, beelden, enz., ter aanvulling van het bestand van de student met de aanvullende documentatie.
 • Waarschuwingen: U kunt waarschuwingen, die verschijnt wanneer u een collectie of de student bijstand beheert opnemen.
 • Staat: Elke student kan verschillende staten worden toegewezen: actief, korte tijdelijke, laag, laag, en een periode van testen met een verlopen datum en alarm eenmaal voltooid dit.

Beheer van de bijstand

Het staat u om de aanwezigheid van studenten bij te houden. Het beheer is zeer eenvoudig van gebruik, de groep of alle studenten geselecteerd en geselecteerd van de controle van de student. Naast elke student wordt uw foto weergegeven om de selectie en de bijstand in de huidige maand en de vorige te vergemakkelijken.

Naast Selecteer een student, mogelijk waarschuwingsberichten de student waarnaar u hebt geselecteerd, evenals assists in de huidige en vorige maand worden weergegeven. Dit besturingselement van assistenties maakt statistieken van deelname door studenten en diverse verslagen en aanbiedingen.

Beheer van de collecties

Via het beheer van collecties, is maakte hen collecties punt van hen studenten, volgens de verschillende vormen van collectie geconfigureerd. Dit beheer kunt, zodra de betaling, het ontvangstbewijs afdrukken, direct na ontvangst factuur en zelfs het per e-mail te verzenden naar de account van de student.

Ook kunt u verandering of update het tarief dat de student door gebrek heeft toegewezen, of de heffing van toepassing op anderen diensten of tarieven bestaande.

Facturering beheer

Het is een module die de openstaande facturen gefactureerd, eenmaal bevestigd uw betaling (via automatische incasso, overdracht, enz.), volgens bepaalde filters. Bovendien kunnen gegenereerde facturen opgeslagen in pdf, verzonden per e-mail of gewoon voor het genereren van facturen, zonder af te drukken of opsturen.

Ook kunt afdrukken, pdf generatie of verzending van kopieën van facturen, zoeken op filters.

Toegewezen aan de facturering werkblad kunt u snel bewerken facturen, print ontvangsten met betrekking tot facturen, facturen van de lijst volgens de filters, enz.

Doelstellingen en scorekaarten

GesYoga Het heeft verschillende bladen voor het snelle overzicht van de situatie van het centrum.

Het omvat een blad aangeeft waar combineren betalingen en hulp voor studenten, met verschillende gevallen van filtering, waardoor in één oogopslag de situatie van assists, collecties en hun combinatie tussen de studenten van het Center weten. En door verschillende filters, groep of studenten kunnen worden gefilterd.

Het control panel van collecties en bijstand, kan een snelle blik weet het maandinkomen van de situatie, de slachtoffers van de leerlingen en wat zij economisch vertegenwoordigen laag of verlies van omzet, studenten, groepen, bedragen etc. gesorteerd, evenals hen records weergeven volgens verschillende vakken op het gebied van filtering en weergave voor het weergeven of afdrukken.

En het voltooien van het Configuratiescherm, zijn er twee bladen, een van de indicatoren of KPI van het situatiecentrum en andere doelstellingen en hun afwijkingen van plan, waardoor een snelle evolutie elke maand visie van het Center en de afwijking van de verschillende doelstellingen en indicatoren.

Rapporten en aanbiedingen

De totale integratie van GesYoga in * Excel ©, maakt het mogelijk om hebben talloze tools en mogelijkheden voor het creëren van rapporten en aanbiedingen. Niet nodig is een expert in * Excel ©, aangezien GesYoga in al hun tabellen meester van studenten, collecties, facturen integreert, etc. dozen van gefilterd dat ons in staat voor weergave e afdrukken weergegeven van alle type volgens de parameters van stellen geselecteerde gefilterd.

Daarnaast Gesyoga in elk vel opgenomen * Excel © een submenu met verschillende lijsten en vooraf geconfigureerd voor het weergeven op scherm of print verslagen.

Tabellen kapitein en van configuratie

Zoals in elke management applicatie zijn er een aantal hoofdtabellen die worden ingesteld moeten en volledig voordat u GesYoga kunt gebruiken. Deze master van de tabellen in de configuratie zijn:

 • Fiscale gegevens: Het omvat ook het BTW-tarief en de nummers door die begint de serie van ontvangstbewijzen, facturen en registratie van studenten.
 • Praktijk de groepen: Elke student is kan toewijzen aan een groep van de praktijk, voor de volgende verslagen en aanbiedingen.
 • Tarieven: U kunt onbeperkt kosten toewijzen aan elke student instellen. Elk interval kunt u definiëren het bedrag door individuele lessen, klassen, wekelijks, maandelijks, etc. en de periode die bestaat uit.
 • E-mailinstellingen. Pada voor het automatiseren van het verzenden van ontvangstbewijzen, facturen en meegedeeld aan studenten, is het noodzakelijk voor het configureren van de e-mailserver standaard moet worden gebruikt. Om te vergemakkelijken de configuratie als u van de diensten van e-mail van Gmail, Hotmail of Yahoo gebruikmaakt, hebben hun basisconfiguratie gemaakt in de afwezigheid van de gebruiker alleen.

Gecentraliseerde console

Deze opties en schermen zijn toegankelijk via een eerste blad binnen de omgeving van * Excel ©, die wij noemen 'Gecentraliseerde console'. Via dit gecentraliseerde console is toegankelijk van de verschillende toepassingen en onderhoud tabellen. Naast tellen met de Vensters van waarschuwingen van de studenten met honoraria in afwachting van betaling, verlopen de data van de verjaardag van studenten of proeven van studenten van het Center.

En dit alles voor gratis.

Voor meer informatie Bezoek downloaden www.gesyoga.com en download de applicatie.

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 4 februari, 2016 • sectie: Voorkeur