Gasol in 'Zen': "Meditatie helpt me om mijn gedachten rustig"

Ramiro Calle, altijd aandacht besteden aan de verspreiding van yoga en meditatie in de media, stuurt ons dit interview met Pau Gasol, gepubliceerd in het supplement Zen van de dagelijkse De wereld en ondertekend door Teresa García Alonso met beelden van Vu Nguyen.

Pau Gasol

Krijgt het saldo tot 2,13 meter hoog met behulp van meditatie en geloof dat een positieve houding scoren meer punten dan een triple. Het respect dat er je lichaam en de honger om dingen te doen goed kunt u, op de leeftijd van 35, een referentie in de NBA en winnende kampioenschappen in Europa met een overdosis van hart. Dat hun ouders u gedwongen, naar zijn broers en, om te eten is allemaal van de schotel, heeft ook veel dat met hun succes zien. Pau Gasol is als goede wijn, en onthult de geheimen van een grote reservering hier.

Wat houdt je met de voeten op de grond, gemotiveerd en geconcentreerd?
Verschillende dingen, maar boven alle tags ik denk dat het evenwicht. Dat evenwicht moeten we zo veel voor onze gezondheid, onze persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Wat ik probeer te doen in dit leven, van zoveel partijen en reizen, vind mijn rustige momenten waar kan ik accu's, laden loskoppelen van een beetje van alles wat en een lagere snelheid.

Hoe vindt u die momenten voor u in het midden van de waanzin van de NBA?
Mij zoals heel veel worden in mijn huis en lees een goed boek vóór slaap voor verbinding verbreken en lagere omwentelingen. Ik ook mediteren omdat helpt me om te kalmeren van mijn gedachten en controle van mijn stress, en focus op dit moment.

Waar krijg je de tijd voor meditatie in je dag?
Ik mediteren in de ochtend of na een dutje, voordat het spel. Het helpt me te worden gericht. Ik begon te doen ongeveer zes jaar tijdens mijn tijd op de Lakers omdat onze coach Phil Jackson maakte ons om te mediteren in een groep. Vanaf daar, verdiept.

Hoe die sessies van meditatie onder de reuzen van de NBA doorgegeven?
We zaten in de kamer van video en Phil de lichten uitgeschakeld. Zittend met je ogen dicht en je rug recht, richten we ons op de adem. Hij liep de vergadering, facturering berichten die hij wilde dat we aanwezig op elk moment waren. Wij kwamen helemaal zeer goed en was een tijd van grote Unie van het team. De grote kwaliteit van Phil is dat het een grote Manager, hij zeer goed behandeld, het ego en de groep. Het duurde het beste van elke speler.

Welke rol doet in uw leven uw zen deel?
Als je verjaardag, je leren en je lichaam vraagt u om verschillende dingen. Bijvoorbeeld, kunt u niet langer hebben die grote energie van de 20-jarige. Er zijn stadia waarin u van meditatie verlaten, maar start het wanneer merkt op dat zijn ontspoord. De meditatie altijd helpt u om terug te gaan naar uw Center. Nu ben ik een stadium waar ik ben volledig genieten van.

Wat was het laatste boek van meditatie die je hebt gelezen?
De onderwatervoertuigen ziel (De unplugged ziel, ongebonden) en vertelt over het belang van een goede waarnemer. Hoe om te voorkomen dat controle van de mening volledig ons leven om ons te maken, door middel van observatie, degenen die doen. Lees mij dient als een instrument van vrede en het hectische tempo van het leven dat ik heb lager.

Hoe is een partij dag?
Ik mediteren in de ochtend en ga naar de opleiding. Meestal bereid ik mezelf het voedsel (koolhydraten en eiwitten) steekpartijen met pasta en kip. Ik slaap een dutje, een uur of een uur en een half Max, en spelen. Ik ben niet ook bijgelovig maar doe ik nog steeds een routine omdat het helpt me te hebben van standvastigheid.

U zegt dat u naar de boodschappen van je lichaam luisteren en, op de leeftijd van 35 jaar, op uw beste fysiek blijven. Het is duidelijk dat je lichaam en je van Marvel, nietwaar begrijpen zult?
Het stadium van uw jeugd, kunt u zich laten om bepaalde uitwassen. Die trein of rust om te stoppen, zodat u goed de dingen komen niet te laten. Maar als je het maken u meer, je je realiseert dat deze gegevens zijn erg belangrijk als u wilt verlengen van uw carrière zo veel mogelijk en spelen tot een bepaald niveau voor vele jaren. Ik dat wat ik begreep van mijn eigen ervaring en het kijken naar mijn resultaten. Als ik zorg het meest, als ik beter, als ik train beter en als ik zorg over elk klein detail, beste spel. Dus, ik geniet van de meeste, en ik ben gelukkiger. Ik ben er trots op een uitstekende loopbaan hebt en wilt blijven. Ik ben niet een conformistisch. En ik dank God want ik heb had geen ernstige gezondheidsproblemen of ernstige verwondingen dat ik uit de buurt van het Hof geweest.

Lees het volledige interview hier: http://www.Elmundo.es/

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over ,
Door • Dec 29, 2015 • sectie: Voorkeur