Praktijk als een offer

Ik heb zonder twijfel het mooiste geschenk voor deze kerst al ontvangen. Ze kwam met haar schone glimlach, haar grote ogen verlicht door de illusie en haar een beetje onrust... Patricia Sanagu schrijft.

Aanbod

Hij wekte mijn aandacht bij binnenkomst in de kamer en ik staarde het proberen te veronderstellen. Meer opende hij zijn glimlach zelfs wanneer zijn armen uitgestrekt en bood me de oud papier uitvoering van hun kleine handen.

Ongelijke lijnen, overlappende kleuren hengsten, bloemen, een fout, een poging om het te repareren prachtig, een groene vogel in vrijheid, een zon, een hart, iets dat schrikt, een regenachtige wolk, twee mensen uit de hand, meerdere mensen in een cirkel en een ander hart. Het zou zijn geweest de kaart van een leven, en bevatten alle waarde rond in dit overzicht.

In een wereld die niet worden beloond, maar het verschil gestraft. Waarbij een idee gekopieerd, gestolen, en uitgebuit door velen. Waarin originaliteit geboren uit het hart bevindt moeilijkheden, belemmeringen en afwijzing te laten zien. Een wereld waar Zoek de essentie een verspilling van tijd, waar de tendens is is te verwachten dat anderen doen maar u zal profiteren u en beweren zoniet het heeft u gegeven, pleiten liefde die moet niet en huilen omdat u niet hebt beantwoord, om u te laten waarderen, en janken omdat u niet herkent. Wanneer je moe van afgunst, wilt, beoordelen, haat: vervolgens, kiest u om te vinden van uw eigen stem, you gonna yoga.

Ik kan me niet herinneren wanneer of waar ik lees dit verhaal, maar ik herinner me dat het kwam om op te letten wanneer ik mijn kerstcadeau ontvangen in de vorm van die liefdevolle foto: "het universum is een grote symfonie harmonieuze, perfecte, unieke, verfijnd en verheven. Wanneer God, of de grote bewustzijn besluit te splitsen in velen voor het pure plezier van het zelf ervaren in meerdere facetten, het scheidt en verdeelt die sublieme Symfonie in elk van de verschillende notities. "Ieder van ons zijn een unieke nota van deze symfonie, en het is onze plicht te verfijnen, te verfijnen en te bieden aan de universele Symfonie waartoe het behoort".

Uw eigen stem te vinden:

-Elke ochtend voordat u opstaan van het bed, drie minuten duren om te bedanken: in plaats van op zoek naar buiten en zet het allemaal in die richting, kennis heeft van die dingen dat leven je elke dag geeft en vaak geven door gemaakt.

-Reserveren ten minste 40 minuten van uw dag om uw praktijk, het gevoel van je lichaam, zie de inhoud van je geest, luisteren naar uw hartslag.

-Elke avond, alvorens in te gaan om te slapen, lezen een paar regels van een heilige tekst, zoals de Baghavad bindgaren.

-Stel voor u een actie belangeloze elke dag. Het groeit geven, vrijgevigheid, een simpele glimlach, koken met liefde voor iemand, een kleine donatie, help te voltooien wat werk, een cadeau, een ziek persoon begeleiden, luister naar een oude man, wees geduldig met de geliefde persoon cultiveren.

-Aanbiedingen. Ons leven is. Soms is het gewoon een oud papier vol sporen van kleuren, hengsten, harten en bloemen zonder onderlinge samenhang of zin, maar geen materie, behoort niet tot ons, wij zijn passeren. Stop voor u, en "uw acties uitvoeren als een offer voor mij", zei Krishna in de Bhagavad Guita.

Wij praktijk zelfs meditatie en yoga beter, om te groeien door zelfkennis, tot je goed voelen, om geluk te bereiken. Loslaten van dat resultaat. Balk, door pure geestelijke vreugde.

Toen dat weinig engel gaf me mijn kerstcadeau, was dit een zuivere daad. Ze gemaakt op basis van haar eigen stem, van zijn capaciteit, slagen zonder zintuigen, onbepaalde kleuren, maar vol van liefde. Was dat deze vreugde in zijn schepping die desapegó het resultaat, wilde leveren uit de diepten van zijn hart, wat voor zin u willen houden?

Ik wist niet dat als het was mooi, als het was perfect, of het voldoende was, gaf hij het. En dat maakte het een grote ziel zo klein wordt.


Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 17 Dec, 2015 • sectie: Handtekeningen