Sudhakar Powar, prestigieuze Ayurvedische arts gratis conferentie

"Ayurveda, een filosofie van het leven voor onderhoud van de gezondheid". Het is de titel van de gratis conferentie Dr. Sudhakar. R. Powar, zal op 24 September in Madrid op de Yoga School Las Tablas.

AyurvedaSudhakar

Ayurvedische geneeskunde is een oude wetenschap die in India 5000 jaar geleden ontspringt. Het is een van de oudste medische systemen in de wereld officieel erkend door de who. Het is echter veel meer dan een medische systeem: is een filosofie van
leven, waarin mensen hebben een actieve deelname aan het onderhoud van hun gezondheid, hun kwaliteit van leven en je geluk.

Voor Ayurveda is elke persoon uniek, maar tegelijkertijd onlosmakelijk verbonden met het universum dat eromheen. Deze weergave maakt ontvangers een Ayurvedische behandeling verwijzen naar verbeteringen in hun symptomen als een enigszins oppervlakkig, in vergelijking met het gevoel van mentale en spirituele welzijn zij verwerven. Wie in aanraking Ayurveda is geweest kan onverschillig blijven voor de filosofie. Het is het zaad dat groeit en transformeert elke persoon op het juiste moment.

Wie is Sudhakar. R. Powar

Hij studeerde aan de Universiteit van Bombay BAMS voor Ayurvedacharya, Yoga diploma rang; en de Balaroga (Pedriatria) Universiteit van Varanasi. Kennis op het gebied van Dr. Powar is het product van Universiteit kennis en familie traditie van Vaidyas (Ayurvedische medische) van verschillende generaties.

Hij heeft meer dan tien jaar ervaring in wetenschappelijk en industrieel onderzoek. Voor meer dan vijftien jaar, heeft hij gewerkt in verschillende instituten Ayurvedic van prestige, in klinische aspecten, ten dienste van de patiënt en als een leraar.

Hij heeft deelgenomen aan diverse fora en u internationale conferenties, en zijn werken werden gepubliceerd in prestigieuze tijdschriften van Ayurveda. Voelt zich betrokken bij de verspreiding en het onderwijs van Ayurveda binnen en buiten India, wat meer dan vijftien jaar, komt regelmatig naar Europa voor het verspreiden van kennis.

Hij heeft geleerd cursussen van de therapie en de Ayurvedische (Abhyangam) massage, Dinacharya en voeding Ayurvedic sinds 2004 tot 2009 in de Santa Madrona EUI van de "la Caixa" Stichting (UB). Barcelona. In 2008 kreeg hij door de Gouden Roos van Jericho in erkenning voor zijn bijdrage aan de humanisering van de zorg en de ontwikkeling van opleidingen in de natuurlijke therapie.

Bezig zijn klinische praktijk in nieuwe Bombay en de leerkracht in de Vakgroep postdoctorale studie in Kaumarbhritya Shree Dharmasthala Manjunatheshwara Ayurvedic Medical College, Hassan, India. Hij is mededirecteur en Professor van de meester in Ayurvedische therapie dat wordt onderwezen in het EUI Sant Joan de Déu sinds het jaar 2012.

Dr. Powar verwijst dus naar de Ayurveda:

"De Ayurveda biedt hetzelfde of misschien wel meer nadruk op handhaving en bevordering van de gezondheid dan om te genezen van de ziekte." Voor dit doel, de Geneeskunde Ayurvedic diverse beveelt en eenvoudige gezondheid praktijken die bijdragen tot het behoud van het evenwicht, maar het feit dat ze eenvoudig niet zijn maakt ze minder effectief.
Bijvoorbeeld, drink een glas warm water met honing en citroen in de ochtend op een lege maag en ken een regelmatige ademhaling van pranayama praktijken om het evenwicht van de energie van het water, of kapha type wordt aanbevolen. Als dit zo regelmatig, water vermijdbare ziekten als gevolg van een overmaat van deze energie zoals retentie, sinusitis, allergieën, astma, de vorming van tumoren, sommige vormen van artritis, tromboses, enz.
Ayurveda beveelt ook aan verschillende regimes om een staat van perfecte gezondheid en genezen ziekten zoals de dagelijkse routine, de routine Seizoensgebonden, zuivering, enz.
Maar de interessantste van Ayurveda is dat, om het interne evenwicht en harmonie, biedt een grote diversiteit aan niet-farmacologische behandelingen zoals het gebruik van de houdingen van yoga, oefening, koude en warmte therapie, ademhaling technieken, gebruik van kruiden en gemeenschappelijke dieet artikelen. Dus is mijn doel om het verspreiden van deze kennis; Ik denk dat dat het is goed dat mensen deze eenvoudige regels gebruiken kunt om te handhaven en verbeteren van hun gezondheid, hun verwachting en kwaliteit van leven en het verminderen van hun afhankelijkheid van drugs."

Conferentie-Dr. Powar
Wanneer: 24 September 18.45-19.45 uur
Waar: School van de Yoga van de tabellen
Gratis conferentie
info@escueladeyoga.org
Meer informatie:
http://www.escueladeyoga.org/index.php/talleresc/24-septiembre,-conferencia-ayurveda,-una-filosof%C3%ADa-de-vida-para-el-mantenimiento-de-la-salud-detail

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over ,
Door • 8 Sep, 2015 • sectie: Ayurveda, Groeten