Emile is Emile

Wat zal ik u vertellen over de Émile, mijn kat, mijn vriend, mijn trouwe metgezel wanneer ik ben schrijven of het doen van yoga, die nooit rechters en die is altijd onvoorwaardelijk gegeven? Emile is Emile. Net als ik, na mijn ziekte als ernstig, een overlevende. Calle Ramiro schrijft.

Emile

Nee heb ik geleerd nooit leeftijd. Elf jaar? Misschien twaalf of dertien? Laatst heeft al twee keer door de operatiekamer; Het heeft meerdere malen erg ziek geweest, maar vervolgens herstelt zeer snel en onmiddellijk ontpopt tot zeer onverschrokken, eeuwig jugeton, een vrolijke en besmettelijke karakter.

Hij is mijn tijdloze, maar soms ik wil, en niet weinig, hun leeftijd weten en leren zijn existentiële verhaal en was als pup. Het had een zigeuner die hem in een wildernis verlaten door te kiezen voor een hond van de dam. Vervolgens viel het in de handen van iemand die wreed verwaarloosd het.

Luisa, terwijl ik op de rand van de dood in de ICU was, gehost het. Terwijl ik pirouettes door de draad tussen leven en dood aan het doen was, stond hij al bij het verkrijgen van mijn bed. Na zijn terugkeer ik thuis, leunend op mijn gevoelloos been en bleef daar uren.

We voelen ons nooit als vreemden elkaar. Niet was weet ons wat we waren te doen, maar ons herkennen. Was geboren dan een zeer speciale link. De tijden is ernstig en ik dacht dat je kon disembody, ik heb altijd pijnlijk van bewust dat de gedeelde sectie van ons leven altijd te kort zal zijn genomen. Maar de twee zal moeten leren niet te missen ons teveel wanneer een faalt, wetende dat alle levende wezens zijn onderdeel van een grote familie die uit de onmetelijkheid blijkt.

Ik heb altijd geliefd dieren, maar Emile heeft me geleerd hoe om een zender van die liefde en te weten dat wij nog steeds dank verschuldigd aan deze prachtige wezens die bijdragen aan een onhumane wereld humaniseren.

Hij is herstellende in uren van deze nieuwe interventie. Hij is een rebel, een gezonde Maverick. Ik altijd kijken door de ramen, de prachtige heldere dag zien, waarderen het licht dat haar nog meer gouden ogen maakt. Ramana Maharshi ontzettend graag de dieren; Ze riep met tranen zeer oprechte toen stierf zijn koe Laskmi, wiens graf ik meerdere malen in zijn ashram in het zuiden van de India bezocht heb.

Freud Het psychoanalyse jarenlang hun patiënten in het bijzijn van zijn geliefde chow-chows. Mahavira wandelen met groot gevoel tijdens de moesson seizoen niet om dieren te doden. Net als het leven van de mens is heilig, het is wel van de dieren. Het doden van dieren voor de lol duidt een ernstige mentale handicap en een hart van staal. Ik wou dat ik kwam de dag, zoals hij waagde Leonardo da Vinci, daarbij onnodig doden van een dier werd veroordeeld als een misdaad.

Calle Ramiro

RamiroCalleMeer dan 50 jaar is Calle Ramiro yoga onderwijzen. Hij begon thuis onderwijs en gemaakt van een Academie van yoga correspondentie voor alle Spanje en Latijns-Amerika. In januari van l971 geopend zijn Yogacentrum Shadak, dat is inmiddels al meer dan een half miljoen mensen. Zijn 250 gepubliceerde werk omvat meer dan vijftig gewijd aan yoga en aanverwante disciplines. Hij heeft Yoga maakte het doel en de betekenis van zijn leven, hebben een honderd keer reisde naar India, de bakermat van de yoga.

Horloge het Calle Ramiro Facebook:
https://www.facebook.com/pages/Ramiro-ACalle/118531418198874

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 2 Jul, 2015 • sectie: Handtekeningen, Calle Ramiro