Verhalen voor Yoga / OWL en de vlinder

Wij gaan u een verhaal te vertellen van yoga. Ken jij wat is yoga? Het maakt duizenden jaren een paar heren die woonachtig zijn in India waren te observeren van de natuur, hun dieren, bergen, rivieren, zeeën, planeten, sterren, enz. En zij begonnen te verplaatsen imiteert hen, posities, geluiden en soortgelijke bewegingen maken. Zo waren vele legendes, verhalen en verhalen in die de tekens ten laste leven en beweging dankzij de posities van yoga gebracht! Dit is de eerste in onze serie van verhalen. Schrijft Cayetana Rodenas. Maria Paseli illustreert.

UIL en vlinder

Er was eens een grote, sterke en stevige boom met zeer lange takken die op weg naar groeiden de hemel. Hij leefde een uil die sliep overdag en 's nachts wakker was. Ook woonde aan de andere kant van de boom een prachtige vlinder met twee antennes en enorme vleugels.

Maar geen van beide wist dat ze een vriend had in dezelfde structuur. De twee dacht daarom dat ze alleen waren, en waren triest.

De uil had enkele vrienden die haar 's nachts bezocht: de slang, de kat en de kikker. En de vlinder had andere vrienden die gedurende de dag bezocht: de zwaan, de hond en de hagedis.

Ondertussen de zon en de maan werden schijnt, dag of nacht, en waren bevriend ondanks verlof op verschillende tijdstippen. Dat kon niet leven zonder het ander en dus wilde dat de uil en de vlinder wist dat ze niet alleen waren, toonden ze elke dag. Zo één dag, ze werden in dat je ging te schitteren zowel op hetzelfde moment, de maan en de zon!

Dus ze deed en de vlinder fladderen gelukkig als dagelijks maken veel lawaai te verplaatsen van hun vleugels boven en beneden non-stop, en getrokken de antennes te ruiken de bloemen naar haar rond. En in een van hun fladdert uil gehoord en was erg blij om te zien dat een andere vriend in uw boom woonde.

Zij bracht de dag vliegen gelukkig samen en al hun vrienden vertellen dat ze elkaar ontmoet hadden.

De maan en de zon verteld dat alhoewel zij in verschillende tijden, nacht of dag leefden, weet dat ze altijd had een vriend in de buurt die kunnen worden geteld. Dus ze scheidden en het wilde Goodnight en Goedemorgen.

Sinds die dag de vlinder prachtige bloemen en links verzamelen ze in het nest van de uil wanneer je wakker tot, en op zijn beurt de uil liet insectitos die tijdens de nacht gevonden was.

Op deze manier, de vlinder en de uil volger naar de raadgeving van zon en maan en begon om vrienden te zijn en te voelen gelukkig te weten dat iemand nam de zorg van hen terwijl ze sliep, of terwijl ze wakker.

En dat is sindsdien, 's avonds, we zien fladderen naar vuurvliegjes OWL rond, en ze ook zijn genoemd "nacht-vlinders".

Cayetana Rodenas Het is een Yoga leraar en senior van Rainbow Kids Yoga leraar.

Maria Paseli Ze studeerde in schone kunsten, Illustrator, leraar en pedagoog.

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over ,
Door • 16 Apr, 2015 • sectie: Handtekeningen, Yoga voor kinderen