De slechte, schatten van grote macht

Ken jij de betekenis en de geschiedenis van deze kleine schatten? Terug naar eeuwen geleden dharmic tradities en zijn een essentieel onderdeel in de praktijk van yoga en meditatie. Ontdek waarom.

BudacollaresMukhas

Etymologisch uit het Sanskriet JAPA Mala ("herhaling halsketting"), de Mala werden gebruikt vanaf 6000 jaar geleden als objecten van de macht in de beoefening van yoga en japa meditatie, houdend hun wortels in het Hindoeïsme met een paar eerste kettingen van 108 rekeningen Rudraksha, die later waren aangepast tot het boeddhisme.

Deze heilige voorwerpen worden gedragen door de beoefenaars van yoga en meditatie, heiligen en alle soorten persoonlijkheden, altijd vereerd door zijn mogelijkheid tot het bieden van een gevoel van evenwicht en harmonie voor elk individu en de samenleving als geheel.

Con ellos, se lleva el registro de las recitaciones de mantras, dat het herhaald 108 keer om een staat van rust en sereniteit te bereiken. Voor het uitvoeren van deze oefening, moet u het slechte vangen in je rechterhand met de vingers, duim en nietig en zet accounts met de middelvinger terwijl de mantra uit te spreken.

Het getal 108 is om veel redenen belangrijk. Het is een getal dat omringd door een magische en speciale uitstraling die in onze geschiedenis, zowel in het Oosten en in het westen, astronomische, astrologische, rekenkundige, geometrische, wiskundige en symbolische maatregelen is herhaald.

Onder degenen die markeren de tradiciones dhármicas, Men gelooft dat er is 108 etapas en el viaje del alma humana, en hij gelooft ook in het belang van deze kwestie voor de Hart Chakra, voor het feit dat 108 energielijnen die tot het leiden. Er zijn 108 godinnen in de hindoeïstische mythologie, en 108 gewaarwordingen verband het begrip tijd (die is gekoppeld aan het verleden 36, 36 tot heden, en 36 naar de toekomst)

Materiaal: de Rudraksha

De Rudraksha Het is een van de edele materialen die kunnen ontwikkelen en de eerste Mala die werden samengesteld. Het is een árbol que crece exclusivamente desde las llanuras del río Ganges hasta las estribaciones del Himalaya, dat is een nieuwsgierig blauw fruit zaden worden geëxtraheerd.

malas

Rudraksha is bekend om haar elektromagnetische, paramagnetisch en inductieve eigenschappen bij aanraking met de huid, met wetenschappelijke studies die onder de complexe samenstelling van vier elementen steunen: koolstof, waterstof, stikstof en zuurstof. Het leven van deze bijzondere zaden kunnen maximaal acht generaties.

De naam van dit zaad komt uit het Sanskriet en betekent "eye of Shiva". Men gelooft dat Shiva mediteerde op het welzijn van de mensheid, en tranen van mededogen in zijn ogen die aankomen op de aarde gekristalliseerd te vormen Rudraksha bomen links.

Elk zaad heeft een aantal facetten of gezichten die een getande alleen, als onze vingerafdrukken trekken. Ze zijn de zogenaamde Mukhis of Mukhas, en hij is van mening dat bepaalde specifieke kwaliteiten afhankelijk van uw aantal gezichten.

Hoe het identificeren van een echte slechte?

  • Ze bezitten specifieke spirituele nummer: 108 Rudraksha kralen of andere materialen.
  • De draad die door het slechte loopt moet 3 0 9 strengen van natuurlijke wol.
  • Ze zijn gezegend door een priester te verlenen hun prana.
  • Ze zijn met de hand gemaakt met edele materialen in hun geheel.
  • Rekeningen worden doorboord in het geval van Rudraksha uit deel van de Unie aan de boom, te handhaven dat hun vermogen, en tussen een account en een account zijn geknoopt.
  • U kunt het combineren van edelstenen, empowerment van het slechte van specifieke kwaliteiten.

Waar ze te vinden?

De armen zijn gekomen naar het westen om te verblijven dank u voorgesteld als Mukhas collectie en de grote boom die deze disciplines zijn ervaren in ons land.

Vandaag, vinden we deze stukken in online winkels zoals Mukhas collectiedat brengt voor het eerst naar Spanje van authentiek Bali Malas, biologisch, duurzaam en fair trade, met inachtneming van de moderniteit in voorbereiding en elementen. Están hechos a mano con gemas y Rudraksha o Rudrani, elk vertegenwoordigt een essentie of voornemen, en ze hebben een ontwerp dat ons toelaat om te brengen in onze dag tot dag altijd met ons, profiteren van de kwaliteiten van deze unieke stukken.

Wij nodigen u uit om te proberen de praktijk van deze krachtige objecten die overleven vandaag na eeuwen van de geschiedenis en gebruiken door de eigenaardigheid van hun boodschap en energie.

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over ,
Door • 20 Nov, 2014 • sectie: Algemene