Eerste cursus van instructie in Yoga, certificering officier

Wil je weten hoe is een officiële cursus van instructie in Yoga? Twee deskundige leraren vertellen ons de doelstellingen van deze opleiding, die het mogelijk maakt om de officiële professionaliteit certificaat uitgegeven door de Universidad Politécnica de Madrid te verkrijgen.

PARSVAKON

Juli Gallego en Olga Jimenez, Iyengar Yoga leraren met meer dan 40 jaar ervaring tussen hen in de praktijk en onderwijs van yoga, hebben willen deelnemen aan een van de eerste officiële cursussen in de Yoga instructie Wat op de INEF, aan de Polytechnische Universiteit van Madrid (UPM).

"Wanneer we praten over het onderwijzen van de yoga - ons commentaar - lijkt erop dat ze de neiging om meer de subjectieve aspecten van de persoon die dit onderricht biedt waarde ('is een zeer nauwe persoon', bijvoorbeeld)." Deze aspecten zijn uiteraard belangrijk, maar moet worden gekoppeld aan een verenigbare technische opleiding en wetenschappelijke nauwkeurigheid als het gaat om leren en houdingen te corrigeren."

"Leraren voeren we jaar onderwijs vinden we vaak opmerkingen als 'de eerste dag maakte me doen een omgekeerde positie en voelde ongemak'. Als u met deze praktijk zonder voorafgaande voorbereiding en zonder het gebruik van haakjes doorgaat, produceert slechts ernstig letsel, soms onomkeerbaar. Het eerste beginsel in het lesgeven van yoga is dat de Professor, met zijn eigen werk van jaar, moet meester en uitgevoerd met absolute zekerheid alle posities die zij leerden; Je moet weten een goede leren sequenties en weet de tijden die nodig zijn afhankelijk van het niveau van elke student. Zonder deze vorige aspecten, het onderricht van yoga is verloren, en er is zelfs een risico van letsel. "Of misschien gewoon gemaakt een paar zachte bewegingen en veel meditatie vanaf het begin, aspecten die niet technisch corrigeren, terwijl de student moet eerst ontwikkelen van spieren in de rug en een minimum van openingen en ruimten, voornamelijk in de borst en de heupen hebben".

Het idee is dat de toekomstige instructeurs enkele basisbegrippen over wat kan en mag niet verlangen de beginner studenten verwerven, informatie over het gebruik van haakjes, dekens, riemen, bakstenen, aan te passen houdingen aan de fysieke conditie van de student en ontwaken in hen het belang te blijven oefenen en leren.

De discipline van yoga wordt niet beëindigd nooit leren. en een goede leraar moet constant vorming en studie. De bijscholing van de UPM-afdeling geeft ons die mogelijkheid, en er zullen latere cursussen waarmee ga verbeteren en toewerken naar het domein van ingewikkelder posities en de mogelijkheid van het werken met de problemen die zich in studenten voordoen kunnen.

Deze nieuwe kwalificatie wordt behandeld in het Staatsblad van 4 augustus 2011, Koninklijk decreet 1034 / 2011, van 15 juli, die verzamelt vijf kwalificaties van de professionele familie lichamelijke activiteiten en sport en gevestigde overeenkomt met de vorming van de beroepskwalificatie verbonden van Instructie in Yoga.

(http://www.boe.es/boe/dias/2011/08/04/pdfs/BOE-A-2011-13391.pdf).

Deze nieuwe certificaten worden uitgegeven door de Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE) of, in voorkomend geval, door de Autonome gemeenschappen, en het gehele nationale grondgebied gelden.

kwalificatie-grafiek

Informatie, Data, inhoud en instructeurs die leerde de cursus in:

www.upm.es/fcontinua

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over ,
Door • 29 okt, 2014 • sectie: Lerarenopleiding