Voorstellen voor het weekend

Voor dit laatste weekend van oktober we de redactionele voorstellen ontvangen hebben gevarieerd, met name voor cursussen die beginnen. Wilt u proberen een aantal? U vindt er ook bijgewerkte val retraites hier.

yogales

Vrijdag 24 oktober

Bestrijding van angst, paniek en depressie met Yoga

Het kwaad van onze dagen en de eerste oorzaak van medische raadpleging zijn ansioso-depresivas pathologieën, uit angst en hoge stress, angst, paniek en agorafobie, dysthymia en een lange etcetera pathologieën... Angst in lage drempels is ductable e instrumentalizable, energie, maar hoge drempels is verontrustend en psychosomatische aandoeningen van zeer verschillende omvang kan produceren.

Houding als de tenuitvoerlegging van methoden die ons helpen om gezonde controle dit gevoel, evenals de kennis en neutralisatie van de ansiogenos van de factoren die afkomstig zijn van onze eigen onvolwassen natuur is belangrijk. Door middel van bewuste evolutie, een geschikte innerlijk werk en de uitoefening van een meer evenwichtige houding tegenover het leven, zal angst dalen tot het laagste niveau. De polaire tegenovergestelde van angst is de stilte, de parel van juwelen. De straf verdient oefening is te vinden, het ontwikkelt en verdienen het. We herziening van de methoden en technieken van de yoga meeste anxiolytica, en aangepast aan een persoon terug te keren naar een staat van een betere integratie en de drempel van angst te verminderen. Niet alleen de beste posities, ademhalingstechnieken, ontspanning en meditaties, maar goede levensstijl, gewoonten van dieet, activiteit, schema's, oefening, enz., enz., die kunnen helpen ons bestrijding van deze onaangename sensaties en/of pathologieën.

Het leert: Violet Arribas, breed uit de eerste hand te weten zowel de angst en de paniek, die leed scherp meer dan tien jaar als yogic methodes om het te doen door het verminderen en het beheer van ons met haar. Hebben ook kennis van moderne psychologie en natuurlijke holistische geneeskunde. Violet Arribas leert yoga en directeur van het centrum van de Padmasana.

Waar: Padmasana Center. C/zee van Oman, 34. Madrid

Meer informatie: http://www.padmasanacenter.com/

Start van de integrale Yoga lerarenopleiding

Wij bieden u een volledige training als een Professor van integrale Yoga, dat zich in twee jaar, met een totaal van 450 uur aangezicht tot aangezicht ontwikkelt. Diep en geïntegreerde opleiding die bevordert de verbetering en bevordert de zelfrealisatie van de toekomstige leraar, waardoor het makkelijker om te vertrekken van de leraar die elkaar draagt binnen, zal die consistent, rijk en authentiek klassen Professor, onvermijdelijk overbrengen wat heeft geïntegreerd. Het onderwijs bestaat uit materialen die goed omschreven, bevordering van de in het eerste jaar (niveau 1) een diepe werken van zelfkennis voor de leraar, door middel van hulpmiddelen in theorie en praktijk.

In het tweede wordt jaar (niveau 2) benaderd als integrale Yoga leraar certificatie. Op dit niveau die de student gaat verder met haar proces niveau en integratie van de hulpprogramma's aangeboden, in combinatie met consistente onderwijs beginselen, door middel van een methodologie die maakt het gemakkelijk voor u om te leren van anderen, waarmee u voor het configureren van uw eigen integrale Yoga-lessen en waar al voelt volkomen bereid zijn om klassen aan groepen en krijgt de titel van Professor van integrale Yoga. Aanvragers al oefenen zoals yoga leraren die gekwalificeerd zijn (met een minimum van 200 klas uur) is er de mogelijkheid, het vorige interview, de directe toegang tot de advanced level.

Deze opleiding wordt erkend door de vereniging van leraren van integrale Yoga, dat regelt het onderwijs professional van de Yoga-integraal, die is geïntegreerd in de FEDEFY (Federation Spaans scholen vormen van Yoga). De opleiding voldoet aan de bepalingen van het Koninklijk decreet 1034 / 2011 die regelt de professionele kwalificatie als een leraar van Yoga. Voldoet tevens met het bepalingen in het echte decreet 1076 / 2012-13 juli vast voor de certificering van professionaliteit van instructie van Yoga. Ook bieden wij trainingen in Navarra, Asturië, Galicië, Barcelona en León.

Datum van het begin: 24 oktober 2014, tot juli 31, 2014

Waar: Straat gevecht van Belchite, 5, Madrid

Meer informatie: http://escuelamahashakti.com/

Hatha Yoga Instructeur Training beginnen

Het belangrijkste doel van dit programma is om de kennis die nodig is om te leren van Hatha Yoga met een kwaliteitsgarantie. Deze cursus is ook gericht op die zonder educatieve claims, interesse in de verbetering van hun praktijk of in het verwerven van nieuwe kennis. De cursus wordt gedoceerd in jaarlijkse weekend formaat. De cursus omvat: 80 h van technische opleiding, 50 h van de methodologie van het onderwijs, 15 h van anatomie en fysiologie, 30u van filosofie en ethiek van de yoga en 25 h van praktijk van klasse.

Datum van het begin: op 24 oktober 2014, hoeden op 28 juni 2015

Contactpersoon: 91 575 1913 / info@yogacenter.es

Waar: Yoga centrum Madrid. C / Serrano, 6, 4, Madrid

Meer informatie: http://www.yogacentersc.es/

Praten over borstvoeding-praktijk

Gratis activiteit bij voorkeur gericht op zwangere vrouwen en moeders van de recente en/of hun partners. Een competitie van de moedermelk vereniging deskundige instructeur zullen geven van praktische informatie en vragen over borstvoeding aan uw baby.

Openingstijden: 18:00-18:40

Contactpersoon: Activiteit gratis, essentieel naar boek plaats in info@espaciosatpad.com T 635 04 78 34

Waar: Ruimte Sat Pad. Wandeling van hoop 23. Madrid

Zaterdag 25 oktober

Begin cursus in Sanskriet 2014-2015

Begint de cursus theoretische/praktische Sanskriet vanaf 16 h, die zal bestaan uit 4 modules. Sanskriet is de klassieke taal van Indische cultuur. De meeste van de literaire werken en wetenschappelijke, filosofische en spirituele verhandelingen van deze beschaving zijn geschreven in het Sanskriet. Voor de beoefenaar van de yoga en de spirituele zoeker is in het algemeen belangrijk dat enkele begrippen over die taal, niet alleen om klassieke teksten die zich bezighoudt met maar ook om te spreken en correct gebruik van de Sanskriet termen beter te begrijpen en goed recite mantra's die zo belangrijk in yoga en Indiase spiritualiteit in het algemeen zijn.

Deze vier workshops zijn een praktische introductie tot de "taal van de goden". Zij zullen worden bestudeerd: 1. de geschiedenis van de Sanskriet-2. De uitspraak 3. Zijn schrijven 4. De essentiële Yoga woordenschat, Indiase gedachte en spiritualiteit 5. Filosofie en het gebruik van de belangrijkste mantra's 6. De regels van de recitatie Vedische 7. Elementaire noties van grammatica 8. Sommige zinnen belangrijk de cursus zal bestaan uit 4 modules of workshops, met een kostprijs van 195€ als doet de betaling van een enkele keer, als zoals split is de prijs van 220€. De voorgestelde data zijn als volgt, altijd in plannen vanaf 9:30 h ben tot 13:30 h: 25 oktober-22 November, 20 December-24 januari.

Waar: School van Yoga in de tabellen. c / Isabel Colbrand 10-12. Madrid

Meer informatie: http://www.escueladeyoga.org/

Cursus van het begin van de anatomie

Met de bedoeling te verduidelijken en maken ons om te begrijpen in een diepere manier de complexe kaart van onze fysieke voertuig, stellen wij voor deze serie van workshops dat u kunt uitvoeren van zelfstandige of het komende academisch jaar 2014 voltooien / 2015. Ze zijn gericht op leraren en praktijkbeoefenaars, met of zonder ervaring. In elke sessie zal worden gehouden in detail de fundamentele studie van een asana. Hij kosten van hen gemaakt van formulier individuele workshops zullen van 75€, van formulier voltooid zal hebben een kosten van 60€ c / u, in geval van deze vier modules uitvoeren, zal zijn nodig om de betaling voor de maand januari van 2015, in een of twee betalingen.

Openingstijden: van 16:00 tot 21:00

Wervelkolom de ruggengraat. Osteologie en artrologie (studie van de botten) en de gewrichten van de wervelkolom kolom. Miologia (studie van de spieren van de romp). Spier Test en palpatory anatomie. De klassen omvatten een deel praktijk waarmee een betere assimilatie van hen concepten anatomische theoretisch, dus de integratie met de praktijk van de Yoga te vergemakkelijken. In elke workshop zullen de fundamentele gedetailleerde studie van een asana.

Waar: School van Yoga in de tabellen. c / Isabel Colbrand 10-12. Madrid

Meer informatie: http://www.escueladeyoga.org/index.php/cursos-y-talleres/item/132-apuntate-al-curso-de-anatomia-2014-2015

Start cursus Sadhana

Eerste sessie van de cursus van Sadhana. Wilt u meer informatie kunt u raadplegen op de agenda van de web-pagina of neem contact op met de organisatoren

Contactpersoon: Emilio j. Gómez 616 660 929 en Natalia 616 036 577 Lopez info@silenciointerior.net

Waar: Vereniging stilte binnen. St. juliana, 2 Bjo. Lokale 3 El Escorial. Madrid

Meer informatie: http://www.silenciointerior.net/

Begin Yoga docenten opleiding Nidra

Yoga Nidra is een discipline van bewuste en geleide ontspanning dat ons toelaat om verbinding te maken met onze dieper bewustzijn, een uitgebreide en meditatieve staat van bewustzijn. Het is een oude discipline dat Swami Satyananda bijgewerkt en aan de dag in de jaren 1970, en die op dit moment over de hele wereld wordt beoefend. Het kan worden uitgeoefend door ieder wie desiderata voor fysieke, mentale en emotionele stress te verminderen, en het bereiken van een toestand van diepe rust en ontspanning. Onze instructeurs van Yoga Nidra opleiding heeft als doel van de voorbereiding van leraren getraind in het leren van dit bijzondere soort ontspanning en leer meer over de elementen waarin Yoga Nidra, evenals uw fysieke, mentale, emotionele en spirituele voordelen. De cursus is gemaakt door Habib BA, Yoga leraar, Yoga Nidra en meditatie, directeur van het leven van de Escola Yoga en trainer van leraren van Yoga (AEPY).

In het team van leerkrachten hebben met de medewerking van Montse Ramirez, leerling van Habib BA, Professor van Yoga (AEPY) en leraar van Yoga Nidra, coördinator van school Yogavida. In toevoeging, Albert Verdaguer, leerde arts, Professor van anatomie van de Yoga van de opleiding van vreemdetaalleraren Yoga van Escola Yogavida, de inhoud op de Fysiologie van de hersenen. NIA Jordà, psychotherapeut, leerde de inhoud over Yoga Nidra en de geest.

Start: 25 oktober 2014 tot en met maart 2015 (6 maanden)

Openingstijden: één zaterdag per maand, van 10 h tot 14 h

Waar: Escola Yogavuda. Barcelona

Contactpersoon: info@escolayogavida.com

Meer informatie: http://www.escolayogavida.com/

Meditatie workshop

Ons voorstel is gebaseerd op aandacht, ademhaling oefeningen, perceptie, waarneming en geestelijke geschiktheid op ons en de beslissingen en de waarden die zijn volgens onze ervaring. Het fysieke, emotionele, psychologische en sociale zijn de niveaus waar we uiten en wordt omgezet in object van observatie.

Contactpersoon: 91 575 1913 / info@yogacenter.es

Waar: Yoga centrum Madrid. C/Serrano, 6, 4, Madrid

Meer informatie: www.yogacenter.es

Start opleiding in de Ayurveda

Ayurveda staat bekend als de perfecte wetenschap van haar leven. Door middel van een grondige kennis van het interne mechanisme van de gezondheid behandelt het effectief ziekten uit te roeien de bron van hun zaak. Als wetenschap omvat het onze volle natuur als kosmische en spirituele wezens, integratie van een complexe en effectieve medische systeem waarin het gebruik van kruiden, voedsel, ontgifting technieken, evenals een reeks van concentratie en meditatie praktijken, speciaal ontworpen voor de geest en geestelijke ontwikkeling.

Opleiding die wij voorstellen is gericht op het leveren van de nodige instrumenten voor de aanpassing van de grondslagen van Ayurveda in je leven. De cursus behandelt verschillende onderwerpen van voedsel, technieken voor genezing en ontgifting, kriya's praktijk, meditatie.

Er zullen drie retraites gedurende het hele jaar, om te zetten in de praktijk wat je hebt geleerd en leer voor de diagnose van onze verschillende kwalen. Het zal de ontwikkeling van theoretische handige geven een voortdurende steun aan het oplossen van problemen en het versterken van de onderwerpen aan de orde gesteld. Ook bieden de mogelijkheid van behandelingen geïndividualiseerd met hen verschillende professionals uitgenodigd aan de opleiding.

De cursus heeft een duur van 13 workshops die wordt uitgevoerd in 9 maanden en zijn verdeeld in 5 modules volgens de zaak te behandelen.

Georganiseerd door: Dhara en transcendente Gauranga voedingsmiddelen. T 652031186

Waar: Dhara. c / Redondilla 3, low. Madrid

Meer informatie: http://www.dharayoga.es/

Anatomie ervaringsgerichte seminar

25 en 26 oktober 2014. Ze leert trainer van ervaringsgerichte anatomie, Jader Tolja, arts en psychotherapeut. Hij heeft geleerd over dit onderwerp uit 84 jaar, openbare universiteiten en instituten, particuliere in Europa, Azië en Noord-Amerika. Momenteel is hij professor aan de Universiteit van Bratislava. Hij is auteur en medeauteur van diverse boeken over het onderwerp, van welke "denken met het lichaam" is de meest bekende en vertaalde. In uw web www.bodythinking.com verzamelen van werk in het afgelopen jaar.

Openingstijden: Zaterdag 10:00-19:30 zondag 9:00 14:00

Waar: Yogacentrum Iturbi. Carrer van de pianist Empar Iturbi, 47, Valencia

Contactpersoon: Teresa 610 374 996 / centroyogaiturbi@gmail.com

Meer informatie: http://www.centroyogaiturbi.com/

Klasse gratis Tensegrity®

Tensegrity® is de moderne versie van het pad van de Navigator - praktijken en beginselen ten grondslag liggen aan een pad met hart - die don Juan Matus haar vier studenten leerde reizen vinden: Carlos Castaneda, Florinda Donner-Grau, Taisha Abelar en Carol Tiggs. Don Juan was een ziener yaqui en een leider van een groep van mannen en vrouwen zieners wiens afstamming in Mexico uit de oudheid begint.

Het leert: Ricardo Villanueva, facilitator van Tensegrity® niveau I

Contactpersoon: contacto@Tensegrity-Spain.es T 647 83 94 59-91. 022 24 46

Prijs: Gratis, beperkte capaciteit (registratie voorafgaand aan de boeking van plaza)

Waar: Center Tiyoweh. C / San Pedro, 22 - Madrid

Meer informatie: http://www.tensegrity-spain.es/ en https://www.cleargreen.com/es/


Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over ,
Door • 23 okt, 2014 • sectie: Evenementen