8 onLine yogalessen: praktijk voor het openen van de heupen

We zijn blij te presenteren van de achtste klasse van OnLine Yoga, geproduceerd door de internationale school van Yoga dat Yoga netwerk Het biedt als exclusief cadeau aan zijn lezers. Het is een soort van Hatha Yoga, geleid door Professor Rebeca Carretero.

Internationale School van Yoga, Rebecca

Het is een Hatha Yoga praktijk waar Wij zullen de opening van de heupen werken eerste in downloaden, gordel, en later staande, met een zachte Vinyasa, totdat je bij de positie die ons doel, een variant van zullen Rajakapotasana naar voren buigen.

YouTube voorvertoningsafbeelding

We eindigen met een herstellende houding die passief blijven de opening van de heupen.

Aanbevolen materiaal: een riem, twee kussens en een deken.

Rebecca Carter

Hij is de coördinator van de internationale school van Yoga.

Yoga leraar met een adellijke titel op de internationale school van Yoga en gecertificeerd door de Yoga Alliance, de Europese Federatie van de Yoga en de Spaanse Federatie van Yoga-professional. Het klaar is met zijn opleiding met de kapitein van dynamische Yoga, onderwezen door de internationale school van Yoga, evenals de residentiële Master (precisie, integratie en bewustzijn) ook Impatica door de internationale school van Yoga in hun residentiële modus. Momenteel blijft zijn opleiding als trainer van de opleiding van docenten van Yoga in de internationale school van Yoga.

Beoefenaar van Hatha Yoga en dynamische Yoga, Asthanga. Hun klassen zitten vol met gevoeligheid, gekenmerkt door de aandacht in de bewuste verbinding tussen beweging en de adem van de student, het creëren van een actieve meditatie in elke klasse.

Rebecca is een natuurgeneeskundige en Reflexóloga Podal. Zijn passie voor Ayurveda heeft haar opleiding als masseuse en uitvoeren vele cursussen op het vervoederen aan behandelingen, Ayurvedic Ayurvedic en Indiase keuken.

Hij studeerde administratie en het beheer van de Universidad Carlos III de Madrid.

Clasesdeyogaonline.com

Deze soorten Yoga platform is onlangs gemaakt door de internationale school van de Yoga om het leren en de praktijk van de Yoga, waar u ook bent.

Elke week wordt voorzien in klassen van verschillende stijlen met verschillende doelstellingen, zodat u kunt verplaatsen in uw praktijk.

U kiest praktijken kort 30 minuten en voltooit u meer dan één uur klassen, evenals verschillende niveaus die aan te passen aan uw praktijk. U kunt ook de praktijk meditatie en mantra's.

Teken omhoog kostenloos toegang te krijgen tot het voltooien van de verschillende soorten welkom. Klik op: Gratis registratie

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • Okt 13, 2014 • sectie: International School of Yoga