Lerarenopleiding Yoga Studio Barcelona

"Nooit geweest dus dicht bij jezelf". Deze zin bevat een overzicht van wat één Xavier en Pilar Ruberte is de unieke gave verdiepen in yoga. En is ook het motto van de geaccrediteerde docent opleiding van Yoga Studio Barcelona.

yoga_studio_barcelona

Yoga Studio Barcelona vrucht van de zorgen van twee mensen, Xavier en Pilar was natuurlijk geboren. "Sinds we yoga, in onze vroege jeugd ontmoette, is er een andere bestemming voor ons. '"Studie ' en 'Yoga' ze zijn de twee sleutelwoorden in ons leven, als we leven geleverd om te studeren en het delen van deze oude wetenschap", we besproken.

Een team van meer dan tien gekwalificeerde leraren met pijler en Xavier delen graag de traditionele Yoga. Zo krijgen dat yoga praktijk altijd in meer geluk, energie, vitaliteit en zelfbewustzijn vertaalt.

Enkele Xavier es cofundador de Yoga Studio Barcelona, psicólogo y buscador… del sentido de la vida. Profesor de yoga desde hace más de 25 años, aprendió y convivió con Swamis y discípulos muy cercanos de Swami Vishnu Devananda. Fue una época enriquecedora en la que compartió y disfrutó de la enseñanza tradicional del yoga (Gurukula).

Na onderricht in verschillende scholen, in 2001, samen met Pilar Ruberte zij besluiten een om ruimte te maken, in het centrum van Barcelona, voor degenen die willen herwinnen van vrede en het contact met een is zelf door middel van yoga.

Pilar Ruberte Hij studeerde auxiliary kliniek en geriatrie. Hij ontmoette yoga op leeftijd 19 in Reus, hun stad huis en al snel verbonden met deze oude wetenschap. Na enkele jaren van praktijk besloot hij te graven dieper en deelgenomen aan een cursus voor leraren, die u gaf de gelegenheid van het naderen van de exswamis van de organisatie van Vishnu Devananda, die een grote bron van inspiratie waren.

Hij zou later onder invloed van andere swamis en oprechte beoefenaars rijker. In 2001 samen met enkele Xavier, de belangrijkste persoon in zijn persoonlijke vooruitgang op dit pad van ontwikkeling, besloten ze te openen Yoga Studio Barcelona, als een plek voor mensen van de stad kan een grote en complete wellness aanpak.

Cursus voor leraren Yoga 2014-15

Deze cursus beoogt met name twee soorten yoga studenten:

• Personas que ya se han introducido en el complejo mundo del yoga y que quieren profundizar en él, sobre todo a nivel práctico, pero también en los aspectos teóricos que sustentan y dan sentido y fuerza a las técnicas yóguicas.

• Personas que tienen el deseo de dar clases de yoga y que quieren formarse como buenos profesores.

Verplichtingen

Het is een cursus die, vanaf het begin een wijzigen (fysieke en mentale) studenten. Te dien einde zal de meer traditionele yoga-technieken worden gebruikt.

Zal moeten streven naar twee niveaus:

• Práctico: compromiso de la aplicación diaria de las técnicas enseñadas.

• Estudio de los aspectos históricos y filosóficos relacionados con el yoga. Esfuerzos de comprensión que den un sentido a las prácticas.

De cursus omvat de unlimited klasse aanwezigheid in het midden. Als u hen niet kan bijwonen, moet u deelnemen aan een andere school of discipline om te oefenen thuis zes dagen per week.

Duur, modules en methoden

De cursus zal worden intens en korte, ontwikkelen gedurende een jaar. Het begint na de zomer, oktober 2014 oktober 2015 (rustend op de zomermaanden) en met twee afzonderlijke delen:

1. La primerazes maanden, die de verschillende onderwerpen die in de cursus zal worden onderwezen. Het is een tijd om de Sadhana, met onbeperkte praktijk in het centrum en de klassen die deelnemers beginnen te geven onder hen te leren hoe te leren goed.

2. La segunda, de duur van vijf maanden blijft die met het onderwijs, maar dat groepslessen zijn opgenomen ter verbetering van de capaciteit aan yogalessen.

Diploma's en certificaten

Op het einde van de cursus kunnen ontvangen de Diploma instructeur of Yoga leraar expedido por Yoga Studio Barcelona. Para su obtención, deberás pasar unas pruebas, tanto prácticas como teóricas, que mostrarán tu mayor o menor aprovechamiento del curso. Si no superas dichas pruebas se te otorgará un certificado de asistencia al curso.

Con respecto a si los títulos que entregamos al finalizar el curso son oficiales o no, decirte que actualmente y oficialmente, en España y Catalunya, se está regulando por ley, la formación de profesores de Yoga.

El Curso de Profesores que impartimos (de 330 h.) forma parte de nuestra Formación en Yoga (550 h.), que se completa con otros módulos y prácticas. Nuestra formación se rige por los criterios y horas de enseñanza señalados en dicha ley (aprobada en agosto del 2011 y en septiembre del 2012) y el título que otorgamos en nuestros cursos te permitirá presentarte a las “acreditaciones de profesionalidad” que se están convocando en Catalunya, para validar el título. La “acreditación” te permitirá trabajar oficialmente como “Profesor de Yoga” en todo el territorio español (y también en Europa). Ahora mismo es el mayor reconocimiento que pueda tener un curso de formación en Yoga. Lo cual te facilitará enormemente poder trabajar en gimnasios y centros importantes o dar clases en lugares que dependan de la administración pública.

Como ves, estamos en una época de cambios a nivel legal, y por este motivo es posible que en el nuevo curso cambien un poco las características que puedas ver en la información que te adjuntamos.

Voorwaarden

Een interview met de leraren van de cursus is vereist voor het inschrijven. Ook een voordeel dat je een minimale praktijk en de kennis van houdingen en basisoefeningen hebt.

Docenten van de cursus

Deze cursus wordt georganiseerd en beheerd door Pilar Ruberte en één Xavier, oprichters van Yoga Studio Barcelona. Na meer dan twintig jaar leerde met uitstekende yoga leraren leren en samenwerken in de meest ernstige lerarenopleidingen, deze cursus van opleiding, waarin

zoeken de persoonlijke verandering op alle niveaus en goede yoga lerarenopleiding.

Andere yoga leraren zal samenwerken om te verrijken van de cursus.

Waar in te schrijven

Meld u nu aan de interne cursus hebt om te bellen of een e-mail te sturen naar het midden en sturen wij u het registratieformulier.

De cursus zal worden gehouden in: Pl. Universitat, 4, 1º 2 08007 Barcelona

Aarzel niet om te vragen voor meer informatie over de cursus bent u geïnteresseerd in het. 93 451 29 28 info@yogastudio.es t www.yogastudio.es

Mira o descarga los temas del curso: http://www.estudiodeyoga.com/castellano/formacion/images/info_ttc_2014.pdf

Meer informatie:www.estudiodeyoga.com


Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 11 Sep, 2014 • Sección: Lessen, cursussen en workshops, Evenementen