Ik kan niet mediteren - uw witte zakdoek

"Vaak ik kan niet mediteren. Verschillende gedachten komen voortdurend en me afleiden. Wat moet ik doen?" .

vrouwelijke strand wind meditatie

Antwoord: Deze gedachten zijn de voortzetting van uw leven. Voordat mediteren is opgelost in je leven wat je storm, desidentificarte, afstand jezelf een beetje van wat je wilt en je boeit me omdat alle objecten en beperkte ervaringen en in meditatie u zijn het verkennen van uw eigen onbeperkt, zijn dezelfde bron van bestaan, bewustzijn en geluk.

Wanneer u besluit meditatie: dit is een heilige ruimte. Ik wil ingaan op de tempel van mijn lichaam. Laat alle onzuiver. Alles krijgt vuile en stoort mij en mijn hart. Alle gedachten en gevoelens die verankerd mijn wezen naar de grofste, materieel en mezelf te wurgen.

Met mijn geest puur, schoon, rustig, gelukkig, hoge Ik besluit om te gaan van de tempel van mijn lichaam en verkennen van de oneindigheid van mijn wezen. Buiten vreugde visser sandalen, zijn gebonden aan wortel ezel hoefijzers. Wat maakt het uit als sommige arme duivel neemt hen mee? Ze zijn waardeloos. Hier, in de tempel van mijn lichaam, geef mijn puur bewustzijn, geen nationaliteit, religie, geslacht of voorwaarde. Wat verder dat Tempel van de ratten Indien niet laat ons geef niet-Hindu! Weet je nog?

Vanuit het raam van de tempel van je ziel zal regen neer gedachten en gevoelens als broodkruimels in de hengel. Het is natuurlijk. De buitenwereld vruchtbare uw darmen uit de nevelen van de tijd. Ontnemen u. Overgeven en schoon u dansen onder de wolk van de Dharma.

Vecht niet tegen hen, omdat uw strijd zijn overwinning is. Neem niet de trein van uw gedachten en gevoelens die leidt u terug naar de ellendige van uw eigen schepping, in de schaduw van je wezen, de zolen van uw sandalen. Observeren vanuit het dock zwaaien de witte zakdoek.

Waarom zal u targeten? Ik vroeg een dag onder onze algarrobo in Rishixest, als de zon begon te de wereld in sannyasa (opheffing). Ik ben uw sjaal, die je beginnen zal als je in de wind van de laatste trein genoemd verlangen verliest.

Een trein van verlangen, actie en angst verdwijnt in de verte als al schudden de triomfantelijke gebrul van een nieuwkomer. Laat maar. U jouwe, uw welkom en afscheid van het platform aan de neven ver ze hebben geen tijd om te verblijven voor diner terwijl u denkt dat uw spullen en rijden het zuivere water van je bewustzijn naar de waarneming van uw ademhaling diep, harmonieuze, van de vrede van uw diafragma-veer en vergeet niet uw mantra, uw goddelijke woord omdat het liften uw geesten.

Shanti, Shanti, Shanti ... Vrede, verhoogde bewustzijn, geluk...

Het doorgeven van je bewustzijn opent de geheime passage van je wezen. Wees niet bang. Gehoopt wordt. U overgeven en ja in uw kasteel, je hart grot kapel, uw derde oog, bewoond door uw zelf, en fundes u met uw geliefde, vliegen in glorie via uw wervelkolom, voorbij de hemel van uw schedel, die betrekking hebben op het hele universum met uw nectar.

Alleen uw licht van eeuwige gelukzaligheid schijnen. Alles smelt in de echte mij.

Het overblijfsel van uw Karma doet dat u opent de ogen van een marionet die entertaint van de niet-actieve inwoners van een grot met naam cambras vooruitgang, armoede, religie, atheïsmeschaduwen van de zelf.

In uw dans enkele glimp van de vonk van het leven en besluiten om te volgen het pad van licht.

"When fall het angst niet encegar." Blind ziet wanneer God, niet regresad! ", fluistert ze een Sage onttroond geïllustreerd ruïnes."

David Rodrigo "Davidacharya", mtraditionele aestro van Advaita Vedanta

LDavid RodrigoUZ van Heilige Schrift - School van Vedanta

http://luzdelasescrituras.wix.com/escueladevedanta

Lichaam en ziel gaf aan de studie en de praktijk van de oorspronkelijke Schriften van Advaita Vedanta (Prasthana Traya ´Triple Canon´-)Bhagavad Gita, Upanishads en Brahma soetra 's-met het commentaar van Adi Shankaracharya en Bhamati, onderdeel van de Brihat Prasthana Traya Triple Canon´ ´Gran -Advaita Siddhi(-, etc.), yoga)Yoga soetra 's Patanjali, Samkhya), de rest van de klassieke scholen van Indiase filosofie of astika darshana en Sanskriet in de traditie van de Advaita Vedanta van Adi Shankaracharya met Dravidacharya Shri Ramakrishnan Swamiji (Shastra Nethralaya) Rishikesh, Himalaya, India, 2008-14 (zes jaar).

Hij versterkt zijn meditatie in de traditie van de Rishis (grote Yogi's) van de Himalaya met Swami Veda Bharati Swami Rama Sadhaka gras Ashram, Rishikesh, 2012-14, waar traditioneel de Schriften van Vedanta verzonden en Yoga begon en liep Dhyana Gurukulam, een traditionele school in de traditie van meditatie voor de Rishis van de Himalaya.

In 2004 richtte hij licht van de Schrift - Vedanta school in Spanje voor het verzenden van de Schriften van Advaita Vedanta en Yoga bleek met het vuur van pure kennis die brandende existentiële beperking, onwetendheid over de werkelijke ik wortel.

Cursussen (Presential en contactloze)

Meditatie, de exploratie van hun eigen land worden onbeperkt

Theorie en praktijk

Barcelona, Yoga Bindu

Vrijdag 25 juli en zaterdag 26 juli, 10:00 tot 14:00 en 16:00 tot 20:00 en 19:00 tot 21:00

Contact: yogabindubcn@gmail.com

OM, de betekenis en de praktijk

(Mandukya Upanishad)

Barcelona, Yoga Bindu

Vrijdag 29 augustus van 19:00 tot 21:00 uur en zaterdag 30 augustus van 10:00 tot 14:00 en 16:00 tot 20:00

Contact: yogabindubcn@gmail.com

Madrid, Yoga Shala Alcobendas

Zaterdag 13 September van 10:00 tot 14:00 en 16:00 tot 18:00 en zondag 14 September van 10:00 tot 14:00

Contact: annayogashala@gmail.com

http://www.ashtanga-yoga-alcobendas.es/cursos/Manduka_OM.pdf

Dood

Voelen, begrijpen, leven, sloeg het

Madrid, School of Yoga van tabellen

Zaterdag, 27 September van 10:00 tot 14:00 en 16:00 tot 19:00

Contact: info@escueladeyoga.org

http://www.escueladeyoga.org/index.php/cursos-y-Talleres/item/216-27-de-septiembre-la-Muerte-sentirla-entenderla-Como-vivirla

Volledig programma: traditionele studie van de Schriften van Advaita Vedanta en Yoga

Viveka Chudamani, Samkhya Karika, Bhagavad Gita, Yoga soetra 's, Upanishads, Brahma soetra 's

Madrid, Yoga Shala Alcobendas

Sinds de 3 oktober 2014

Contact: annayogashala@gmail.com

www.Ashtanga-yoga-Alcobendas.es/cursos/Advaita.PDF

Barcelona, Yoga Bindu

Contact: yogabindubcn@gmail.com

Traditionele studie van de Panchadashi van Shri Vidyaranya Muni

Madrid, School of Yoga van tabellen

Vanaf oktober 11, 2014

www.escueladeyoga.org/index.php/cursos-y-talleres/item/210-curso-panchadashi-2014-2015


Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 16 Jul, 2014 • sectie: Handtekeningen