Eerste bezoek aan Madrid van de 41 ° Sakya Trizin

De volgende 23 en 24 kan bezoek Madrid, voor de eerste keer, de Sakya Trizin Ngawang Künga, tweede aan religieuze Protocol na de Dalai Lama en hoofd van de Sakya school.

Sakya Trizin

Sakya Trizin Ngawang Künga is de vertegenwoordiger van de school Sakya, een van de vier scholen van het Tibetaans boeddhisme dat hij door zijn nauwkeurige filosofie staat. Ook bekend door de ruggengraat van een uitgebreide collectie van de doctrines en kennis van alle tradities boeddhistische.

De 41e Sakya Trizin is een wijs man van onze tijd, een eminentie gewijd aan het leren van hun vroegste jeugd en een levende woordvoerder van leringen dateert van meer dan duizend jaar verworven zijn hele leven door middel van verschillende bekende leraren.

Wij ontmoeten u in Madrid, in de Conferentie van 23 en 24 mei dat het in het Instituto Ramiro de Maeztu (C/Serrano 127) worden gehouden. Bezoek voor de eerste keer Madrid dankzij de uitnodiging van de Sakya Foundation (CIDEB), International Center for boeddhistische leer, gevestigd in Pedreguer, Alicante. De CIDEB is een plaats van verspreiding en het behoud van het boeddhisme, in bepaalde school Sakya, één van de vier spirituele lijnen in het Tibetaans boeddhisme, onder het geestelijk leiderschap staat van de H.H. Sakya Trizin

De uitnodiging is geopend en gul: Boeddhistische of niet-religieuze of niet, alle hen mensen liefhebbers op de hoogte worden bijeengeroepen om te leren en te genieten van de aanwezigheid van deze grote geleerde. Zijn leringen zijn absolute nieuws en toepasbaarheid verstrekken van toetsen en concrete instrumenten voor het beheer van de omwenteling van onze huidige, zijn een inspiratie om het leven van een meer bewoonbaar plaats.

Vanaf hier is het Welkom bij deze meester van de meesters, uit de diepe wens dat zijn meer de woorden verstandig die in de openbare ruimte resoneren.

Gegevens van contactpersoon

  • Woordvoerder: Maria Jesús Garay Echeberría
  • Gratis: Coördinator Madrid
  • Naam van de vereniging: Sakya Foundation
  • Telefoon: 91-559-6707
  • E-mail: madrid@paramita.org
  • De URL van de gebeurtenis: sakyatrizinmadrid.com
  • URL van de vereniging: fundacionsakya.org

Andere evenementen

Denia, Alicante
Mei 28-29
Sakya Drogon Ling
http://www.sakyadrogonling.com/
Pedreguer, Alicante
30 de mayo tot en met 16 juni
Centrum internationale de leringen boeddhistische
www.meditacionbudista.org
Barcelona
18 tot en met de 26 juni
Sakya Gephel Ling
sakyagephelling.WordPress.com
H.H. Sakya Trizin tour in Europa http://www.hhthesakyatrizin.org/schedule_2014_all.html

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over , ,
Door • 24 Apr, 2014 • sectie: Evenementen