De ster van de matten geboren

Smaak praktijk comfortabel thuis, zonder beperkingen van verkeer! Dit is de één mat van enorme omvang die in de markt bestaat. Dus... we hebben de sprong gemaakt om UNN2x! (Als u bevalt, voordeel: u kunt het thuis ontvangen met een korting van 20% voor Yoga online lezer).

Dubbele mat

Waarom zijn de matten van de yoga zo klein? Misschien is de oude Indische Yogi's leerde de kunst van het verplaatsen van elke spier in het lichaam in zo weinig plaats gebonden door het tekort aan ruimte in hun huizen. En in de huidige yoga centra, niet te vergeten, dat je weet dat je moet betalen meter kamers, die erg duur. Maar thuis, waarom lopen ons met beperktheid?

De getuigenis van Yoga in netwerk

Onderdeel van de weerstand (ay!) we hebben yoga liefhebbers om te oefenen regelmatig thuis komt voort uit de beperkingen 'van het land'. Het tapijt in de woonkamer gewoon de tweede salute aan de zon gerimpeld en boormachines je knieën. En tot slot u desenrollas uw geliefde 'draagbare' mat, maar beweegt en 'you verkoop' zo snel als u een weinig Verve aan de staande houdingen.

Een dag stuurde me thuis een zeer grote blauwe roller die, om het te houden, verrassend Hij woog minder dan mijn gebruikelijke pad. Ik geïmplementeerd het dadelijk... en viel in liefde. Zo groot was de Super mat UNN2x. Erg handig voor zeer licht; dik maar vastberaden (wat verschrikkelijk zijn de matten Wardroom voor het evenwicht!); de voeten zijn geworteld zonder glijden. U uitbreiden op een harde en ijskoude vloer tegels... en u tevreden bent. Nu u werkelijk kan verspreiden u ontspannen terwijl u de kou doordringen tot het borstbeen!

En voor het beoefenen van yoga in paren, Leer uw kinderen of zelfs kruipen... gewoon met je baby een vreugde is.

Oke, moet u thuis voldoende ruimte hebt... Of misschien kunt u profiteren van pull te ontdoen van een paar tackles en ten slotte samen het nuttig minimalisme.

Ontmoet UNN2x

De typische yoga matten zijn ontworpen om te maximaliseren van het aantal beoefenaars in de klassen, maar zijn niet geschikt voor praktijk thuis. UNN2x is speciaal ontworpen voor de praktijk van yoga, pilates en rekken in ons huis.

Zeker, is de UNN2x mat de beste mat en de hoge kwaliteit van grote afmetingen die wij in het gehele nationale grondgebied aantreffen. Het is tweemaal zo groot, dik en licht dan een standaard mat.

In tegenstelling tot de meeste van de matten, hun ontwerpers hebben gewild dat de buiten lokale productie om de kwaliteit van het hele proces ze zochten. "Na veel werk, kunnen we zeggen met trots dat wij ontwerpen en produceren van onze mat op nationaal niveau: meer controle, betere materialen, minimale milieu-impact en, kortom, een uniek product", zegt Unnite, het bedrijf dat verantwoordelijk is voor.

Het grote formaat (1,50 x 1 cm, 95 cm) toestaan bewegingsvrijheid zonder beperkingen. Op hetzelfde moment, beschermt ons wat ons omringt en beschermt tapijten en vloeren van parket of laminaat vloeren. "Een van de punten waar wij de focus te maken is dat het bevatte geen giftige materialen en eerste kwaliteit. Maar indien gebruikt als een 'tapijt' en pisa met gemarkeerde zolen schoenen, stopt meubilair voorbij, hecht met armbanden, etc. kan worden merk antibacteriële afwerking. Om deze reden is het raadzaam uw gebruiken zonder schoenen", zegt de fabrikant.

UNN2x kunt u converteren van elke kamer in onze 'bijzondere yogastudio', comfortabele en praktische, aangezien de afmetingen perfect in de meeste woonkamers of slaapkamers passen. De tabel verplaatsen naar één kant of wijzigen van de site van de Bank, leg UNN2x en klaar. We kunnen ook wikkel het worden opgeslagen in een kast of flat.

De UNN2x mat is ontworpen om aan de ene kant, het garanderen van vrijheid van verkeer als gevolg van de grote omvang en, anderzijds, zorgen voor het comfort zijner oefening het hoge kwaliteit materiaal en de dikte. Het is ook bestudeerd om reiniging; gebruik gewoon een vochtige doek met zeepwater. Het is ook gemaakt van een materiaal antibacterieel.

Functies en garantie

  • Voor tevredenheid biedt de fabrikant van UNN2x een geld-terug-garantie voor 30 dagen met geen verplichting, geen vragen gesteld.
  • Materiaal van hoge kwaliteit (Premium)
  • Afgeronde hoeken, betere grip
  • Perfect voor elk oppervlak
  • Vriendelijke zonder PVC en latex

20% korting aan lezers van Yoga in netwerk

De UNN2x prijs is €85, maar voor Yoga netwerk lezer hebt u een korting van 20%. U hoeft alleen te typen "YOGAENRED" in het winkelen kar-code.

Meer informatie: http://www.unnite.com info@unnite.com

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over ,
Door • Apr 8, 2014 • sectie: Algemene