Masterclass in het Museu d'Art Catalunya

Ongeveer 500 Yogi's krijgen de kans om te leven een unieke ervaring op de prachtige kamer ovaal van het Museu d'Art de Catalunya, in een sessie die zal worden gedragen door de Californische Yogi Lauren Imparato, gepromoot door Lole. De benoeming zal worden de 12 april, 19.00 uur tot 20.30 uur.

Lole

De Lole wit Tour Hij slaagde erin om te verzamelen in 2013 tot meer dan 10.000 Yogi's over de hele wereld, met de spectaculaire sessie in het Grand Palais in Parijs als een van de iconische gebeurtenissen van het evenement. Bij deze gelegenheid, de world tour worden tot de musea van het uitzonderlijke scenario van de wereld, en de benoeming van Barcelona zal volgen die van het Musée des Beaux-Arts in Montréal. MoMa (Museum voor moderne kunst) in New York; Royal Ontario Museum in Toronto en Edmonton als een laatste stop in juni 2014.

De zitting, die in elk museum is begeleiden van muziek om op te laden van een orkest Symphony lokale, zullen in Barcelona met de deelname van een kwartet Orquestra Simfònica van de Vallès. De deelnemers moeten jurk van wit en de capaciteit zal worden beperkt tot het in de buurt van 500 pleinen. Om deze reden, moeten deelnemers reserveren ruimte op de website van het evenement www.lolewhitetour.com en zij kunnen blijven met de mat die niet aan de sessie als een aandenken aan deze unieke ervaring is uitgekeerd. Lole, Canadese maart van kleding van sport, heeft voor het event in Barcelona met de medewerking van het Court Engels, waar het merk al een hoek in het hoofdkwartier van Barcelona en een ander in de van Marbella.

Lauren Imparato, besturen van de methode ik ben u in New York en expert op sessies massa, een masterclass alleen van yoga die door de magische omgeving en de vrede die inherent zijn aan een museum het omgezet in onvergetelijke zal leiden. Imparato, die haar baan op Wall Street als een Executive liet van Morgan Stanley in 2009 deelnemen aan yoga, reizen sinds de wereld onderwijs yoga naar stadsbewoners, met inbegrip van muziek en oefenen aan de klassieke hindoeïstische filosofie. De Yogi referentiepunt in de Verenigde Staten stelt een oplossing voor de alledaagse stressvolle met de gezonde praktijk van yoga.

Voor meer informatie, zie: www.lolewomen.com

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over ,
Door • 31 mar, 2014 • sectie: Lessen, cursussen en workshops, Evenementen