Mudra's: Naga Mudra

Naga is een godin van de slang en heeft grote gevolgen in de hindoeïstische mythologie; Het symboliseert de bovennatuurlijke kracht, wijsheid, inzicht en macht. Naga Mudra is ook bekend als "de mudra van de diepste visie".

Naga Mudra

Cross handen naar borst, duimen ook gekruist een boven de andere.

Dit gebaar betekent tegelijkertijd «mudra voor diepe begrip». Zelfs als we gaan op een spirituele pad, we worden continu geconfronteerd met alledaagse uitdagingen en alleen om deze te overwinnen wij kunnen gaan; Daarnaast is alleen zo het doel van dit leven vervuld. Om deze reden, problemen op te lossen dagelijks met succes, gebruikt de Naga Mudra. Ook om antwoorden op vragen over de te nemen besluiten, over de betekenis van gebeurtenissen, over de toekomst en op het spirituele pad. Als we iets weten, zien we op het juiste moment. Maar we moeten vragen en luisteren.

De sintels van een brand zijn vol van kracht. Verwarmd, aanzetten tot, en te activeren. Waarom de brand displays altijd iets opgemaakt, regenereren de krachten en elimineren stress verlaten van een verzorgingsstaat. Als geestelijk versterkt de brand in het bekken, Deze actie levert niet alleen ons met kracht, maar ook licht, een licht dat wij bij ons dragen zoals een fakkel die toont ons de weg.

Terugkeer met fantasie, het vuur van het bekken. Tijdens inspiratie laat de vlammen omhoog groeien zodat je je de wereld met gezicht een brandend hart; Laat de vlammen te blijven stijgen om verduidelijking en je hoofd helder. Aan het begin, zal je adem zal zijn diepe en intense en na verloop van tijd meer langzaam, zacht en glad. Elke adem maakt u strek je, binnen en buiten, alsof ze trok het. Om te ademen, zodat u in uw nieuwe hoogte, maar verlaat enige interne spanning. Blijf een tijdje in stilte. Overweeg eerst uw vragen en dan luisteren naar uw interieur.

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 5 mar, 2014 • sectie: Praktijk