Mudra's: Atmanjali Mudra

Atmanjali Mudra is het gebaar van het gebed in de tradities Oriental. De mensen in India, Japan, China, Thailand, Sri Lanka gebruikten deze mudra van gebed en groet.

Atmanjali Mudra

Plaats de handen tegelijk op het Hartchakra en laat een kleine holte tussen de palmen van uw handen. Aan het begin of aan het einde van meditatie te blijven staan of zitten voor een moment met zijn armen verhoogd tot de hemel en open.

Het gebaar van de handen met borst verbindt versterkt interieur herinnering en biedt harmonie, balans, rust, rust en vrede. Dit gebaar actieve en harmoniseert de coördinatie van de rechter en linker hemisferen van de hersenen. Het versterkt een meditatie van gebed, een smeekbede aan de goddelijkheid, de vervulling van de wens van uw hart. Met dit gebaar uitspreken u ook uw respect en dankbaarheid. In het India is ook een gebaar van begroeting en bedankt; met het zich manifesteert op de andere respect dat ons inspireert.

De oude Kelten en Duitsers waren contact hun goden brengen door het opheffen van de armen. Dit gebaar zo krachtig, was verboden tijdens de kerstening, meer middag geïntroduceerd opnieuw, hoewel alleen voor hen priesters en de monniken, en niet voor de vlakte van het dorp. Die moet de macht?

Zoals wij eerder hebben gezegd, het kalmeert onze gedachten en dus geeft inzicht. Er is altijd wat kracht achter een paar rustige gedachten, een kracht die regenereert fysieke weerstand en gestabiliseerd, verduidelijkt en versterkt de geest.

Stel dat u zich in een heilige plaats vol kracht. Misschien weet u een plek van dit type dat een speciale betekenis voor u heeft. U kunt op elk gewenst moment openen vanuit uw meditatie; of Bekijk een plaats die nauwkeurig aan uw behoeften beantwoordt. Veronderstel het met evenveel nauwkeurigheid mogelijk. In heilige plaatsen voelt een bepaalde energie; Probeer het te voelen ook in jezelf. Deze mudra zal u aan de nieuwsvoorziening induceren. Als formules een verzoek of een vraag, een lof of een dank u ter bestemder tijd, en als je openstaan blijft, krijgt u de juiste hulp. Ten slotte, verblijven nog steeds voor een paar ogenblikken in stilte, Dompel je onder in de vrede en de vreugde van het goddelijke.

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • Jan 2, 2014 • sectie: Praktijk