Mudra's: Mukula Mudra

Elke woensdag, brengen wij u een mudra. Vandaag leert u hoe u kunt uitvoeren Mukula mudra of hand van pico. De voordelen ervan zijn gevarieerd, afhankelijk van het gebied waar zij van toepassing zijn.

Mukula

Met beide handen: ondersteunt de vier vingers naar de duim en de toppen van de vingers van toepassing op het deel van het lichaam meer energie gebruikt behoeft.

Praktijk als je het nodig hebt of 5 keer per dag gedurende 5 minuten.

Deze mudra helpt om te ontspannen en kracht geven. Geldt het orgaan of een deel van het lichaam dat doet pijn, achteruit is gegaan of onder spanning. Het is alsof bliksem toegepast regeneratieve energie laser op het deel van het lichaam aangetast of lichaam gewenst.

De Mukula Mudra met succes gebruikt wanneer er dat is het opladen van elektrische energie van een orgel. Is gebleken dat alle ziekten en ook vele onbepaalde pijnen te wijten aan de overeenstemmende zijn elektrische veld is te zwak.

Vingers worden toegepast op de verschillende instanties als volgt:

  • Longen: vingers worden toegepast op de links en rechts, ongeveer 5 cm onder het borstbeen.
  • Maag: de vingers van beide handen worden net onder het borstbeen toegepast.
  • Lever en galblaas: de linkerhand van toepassing op de onderkant van het borstbeen, terwijl uw rechterhand 21 keer de waarde van de ribben aan de rechterkant, loopt alsof u zou willen licht een wedstrijd.
  • Milt en pancreas: de rechterhand van de toepassing op het onderste uiteinde van het borstbeen, terwijl je linkerhand uitgevoerd 21 keer de waarde van de ribben aan de linker kant, alsof u zou willen licht een wedstrijd.
  • Nieren: Breng de vingers van beide handen op de rug, ca. 5 cm boven de taille.
  • Blaas: toepassing van de vingers van beide handen links en rechts langs het perineum.
  • Darmen: Breng de vingers van één hand op de navel en teken een cirkel, verhogen van rechts naar links (zoals een spiraal).

Op hetzelfde moment, de praktijk volledige yoga ademhaling.

De volgende kleuren produceren een aanvullend effect:

Voor de behandeling van longkanker weergegeven witte kleur; voor de lever en de galblaas groen; voor de maag, milt en alvleesklier, geel op; hart- of darm, rood; en voor de nieren en de blaas, het blauw van kleur.

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 20 Nov, 2013 • sectie: Praktijk