Plannen voor het weekend

Als elke donderdag bieden wij u een selectie van evenementen verspreid over het Iberisch schiereiland. Retraites, conferenties, workshops, kirtan, bhakti, meditatie... Alle mooie facetten van yoga.

Yoga meditatie

Vrijdag 15

Yoga Retreat & creativiteit: de wortels van het zelf

Herstelmaatregelen weekend en transformator te herstellen met uw innerlijke steun. Tijdens deze vergadering kunt u observeren uw id's, host emoties en herkennen van je essentie van het onderscheidingsvermogen. Een reeks van dynamische en ervaringen die u zullen helpen concentreren op een lijn van bewust en gezonder leven door middel van kunst therapie sessies en praktijken van yoga en meditatie.

Yoga & creativiteit retraites achter de zorg voor de geest, lichaam en geest, om te helpen u dichter bij de gratis is dat u al hebt.

Wanneer: Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 November 2013 18:30 tot 16:00 uur (zondag) (vrijdag)

Waar: Masia schop, Santa Margarita i els Monjos (Vilafranca del Penedès) lijn R4 Rodalies Renfe (Els Monjos)

De terugtocht omvat: Drie dagen van de volledige accommodatie in de boerderij peddel van Vilafranca del Penedès, in een natuurlijke omgeving. Een temazcal zuiverende, welkom. Gezonde en vegetarische voeding om te regenereren van uw organisme. Sadhanas (Kundalini Yoga bij de uitgang van de zon). Dynamiek van kunstzinnige therapie en bewust beweging, Yoga en meditatie, vrij te geven en ben blij met je emoties. De gedachten van de yoga filosofie gemeen.

Prijs: 120 euro alles inbegrepen beperkt aantal plaatsen, reserveren verplicht: yogaycreatividad@gmail.com

Zij bieden: Daniel Gomis, leraar van Kundalini Yoga en integrale Yoga opleiding | Anna Charlotte, getiteld creatief therapeut en Professor van therapeutische theater voor groepen.

Waar: Santa Martarita i els Monjos. Barcelona

Meer informatie: http://yogaycreatividad.com/

Meditatieve concert Naad Yoga met Professor Surinder Singh

Professor Surinder Singh, Naad Yoga leraar en oprichter van Raj Academy Conservatoire UK, zal vrijdag 15 en zijn team bieden een meditatieve concert van Naad, Yoga of spirituele geluiden van het oude India, en ook een workshop

Wij zullen deelnemen aan een meditatieve concert te gaan onze wordt en met de ervaring van de diepte van de Raags geraakt door Professor Surinder Singh en de muzikanten die hem begeleiden. Ze zal spelen met de voorouderlijke instrumenten van India, speciaal ontworpen om te reproduceren van de geluiden die je naar een staat van diepe meditatie meenemen.

Prijs: €22

Wanneer: 20:30 uur.

Waar: Teatre de L' Avenç - culturele centrum L' Avenç - C / Àngel Guimerà, 27-29-Esplugues de Llobregat, Barcelona

Meer informatie: http://acuarioyoga.com/naadyogatour/?ajde_events=barcelona

Yoga Weekend, weekend uitje

Sadhana voor een rustige mind. Theorie & praktijk. Een zeer menselijk team we verwent en zal dienen om te laten besteden onze: verdiepen en begrijpen van de mentale werking om ons vertrouwd te maken met de praktijk van een kalme geest.

Verschillende praktijken (sadhana) die het genereren van een geest observant, rustige, meditatieve; gemakkelijk om te 'kijken'. De (oefening) asana's en pranayama (versie van vitale energie door middel van de ademhaling) zullen onze "gateway". Een natuurlijk stille geest past alleen in een harmonieuze lichaam, dus besteden u uw tijd. Mantra's, muziek, wandelingen, bibliotheek... Gezellige houten huisjes (met open haard) en een magistraal uitzicht, eten lekker en goed bedrijf, zuivere lucht die voedt...

Zij bieden: David Garcia Avila en Eva Klimberg, die zijn hart en de voorbereiding op de lessen, lezingen, meditaties, enz. Activiteiten schema's zullen enigszins echte, habralargos tijden van praktijk... zo lang en diep tijd om uit te rusten, te wandelen of te lachen, genieten van de omgeving.

Wanneer: Van 15 tot 17 November. Aankomst vrijdag 15 Nov. vanaf 18 h. Sluit zondag 17 Nov. Na het eten.

Prijs: €225

Contactpersoon: Tlf: 91 896 01 05 info@yogaartstudio.com

Waar: Hotel Los Castaños gezondheid en op het platteland. Cercedilla. Madrid

Meer informatie: www.yogaartstudio.com

Oprekken van de spier ketens. Niveau II

Fysieke effecten gegenereerd door het gebruik en misbruik van nieuwe technologieën in onze dagen is het beïnvloeden van de kwaliteit van het leven van een groot aantal mensen die lang zitten blijven door aanneming van verkeerde houdingen en repetitieve bewegingen te maken. Deze vorm van sedentair leven en op hetzelfde moment stress veroorzaakt schade aan belangrijke fysieke niveau, wordt in de meeste gevallen de meest benadeelde wervelkolom.

Het voorstel van deze tweede theoretisch-praktische workshop bestaat uit speuren specifiek in de wervelkolom. Leren kennen van haar gezamenlijke structuur, ligamenten, diepe en oppervlakkige spieren, hun natuurlijke bochten, begrijpen de betekenis van de uitlijning en het identificeren van uw spieren, diepe en oppervlakkige, meer aandacht voor de twee prioritaire spier ketens, de achterste keten en de vorige ketting. Informatie over uw relatie met het bekken en het zenuwstelsel. De meest voorkomende kwalen, als op te treden tegen hen en hoe te voorkomen dat ze te identificeren.

De wervelkolom is de belangrijkste pijler van ons lichaam, de structuur die ons centrale zenuwstelsel beschermt. Kennis en inzicht kunnen we een prioritaire zorg in onze praktijken en ons dagelijks leven, ten gunste van het verkeer en posturale integratie hebben.

Wanneer: Van 17:30 tot 21:30.

Het leert: Manoli Muñoz, Professor van de internationale school van Yoga

Prijs: €30

Bevestiging: in de Tel 965 446 674 of mail info@espigol.es

Waar: Kamer Espígol. Elche

Meer informatie: http://espigol.es

Lezing: wat is de aura?

Hoe schoon de Auric negatieve energie te vinden harmonie, vrede en liefde in één is zelf en anderen. Gegeven door Pedro Lancaster, sjamaan en Mexicaanse psycholoog (psicoenergetica10@gmail.com) de dagen 16, 17 en 18 November, zal Pedro doen aura lezingen of genezingen en energie zuiveringen in Neomistic.

Prijs: €80

Vragen voor benoeming in 91-391-3664 of psicoenergetica10@gmail.com

Waar: Neomistic. c / Justiniano, 4. Madrid

Meer informatie: https://www.facebook.com/neomistic.cambiandojuntos

Muzikale reis

Een maandelijkse ruimte om te genieten en te genezen met live muziek. De vorken en kommen zijn krachtige tools om te helpen "tune" alle bestaan.

Frequenties stimuleren, sleutel en rang van de energieën en subtiele lichamen. Het elektromagnetische veld van het lichaam wordt opgeladen en de stroom van energie is re, balanceren de energiecentra (chakra's) en het vergemakkelijken van de dezelfde staten van diepe ontspanning.

Wij zal beginnen met een geleide meditatie, zal doorgaan met het gelukkige geluid bad en zal uiteindelijk een paar mantra's zingen en delen met een infuus. Een rijke manier om het einde van de week en begin het weekend, iets meer serene, meer licht en gelukkig.

Zij bieden: Barcelona Jordi Bargos)http://jordicondal.blogspot.com.es/) en Delphine Guermeur)http://yamuna-d.wix.com/yoga-terapias-retiros-bcn)

Bijdrage: €15. Beperkt aantal plaatsen

Meer informatie: T.660070477 e-mail: yamuna_d@hotmail.com

Zaterdag 16

Kirtan met Ravi Ramoneda

Een gelegenheid om het openen van het hart met nummers devoties en helende geluiden die wij harmoniseren en in evenwicht brengen, wekken een bewustzijn, dat ons opnieuw verbinding met de bron maakt. Begeleid door de harmonium, gitaar en de knie, een prachtig instrument voor melodische percussie, en kunstenaars uitgenodigd, verschillende culturen samenkomen om het uitspreken van een boodschap van de eenheid, vrede en vreugde met de muziek als een universele taal.

De aanwezigheid, de stilte en de muziek van Ravi nodigt ons uit om de ervaring van Bhakti, toewijding, de uitdrukking van liefde als een goddelijk geschenk.

Waar: Stad Yoga.

Adres: C/Artistas, 43. Madrid

Meer informatie: http://city-yoga.com/kirtan/

Yoga lerarenopleiding

We begrijpen de vorming van leerkrachten als een intensief proces waarin de student de mogelijkheid om te ontmoeten en te evolueren van de hulpmiddelen voor yoga, afhankelijk van hun eigen mogelijkheden, wensen en ervaringen heeft, zonder afgezien van de oude traditie en de verschillende aspecten waaruit een integrale visie en openen.

De student heeft de steun van de techniek en de theorie, maar fundamenteel, opleiding zullen ook een praktische en kritisch perspectief. We hebben de missie van het begeleiden van de student in een proces dat zal u naar het formulier van de integratie en de uitbreiding.

Registratie: International School of Yoga. 965 446 674 e-mail: info@espigol.es

Adres: Espígol natuurlijke gezondheid. C / Federico García Lorca, 2 onder. 03204 elche (Alicante)

Meer informatie: http://www.espigol.es

Nadd Yoga Workshop met Professor Surinder Singh

Deze bijzondere workshop is een geweldige kans om leer direct ontvangen in de master in de Naad, Yoga leraar Surinder Singh. De master in uw mededeling samen met de opgebouwde wijsheid biedt u een speciale gelegenheid te ontvangen uit de eerste hand Heilige leerstellingen, praktijken en hulpmiddelen voor uw vooruitgang als een Yogi, persoon, therapeut, artiest, muzikant, zanger, enz.

Het opent de deuren van kennis aan te bieden een aanpak en ervaring naar de wetenschap van de Naad Yoga of ook wel genoemd Nada Yoga. We raden u om te komen en te delen met ons deze bijzondere en unieke moment te verhogen ons, herkennen ons en genieten van de heilige wetenschap van geluid.

Wanneer: 10:30 tot 13:30

Waar: Shunia Yoga - Avd / Mistral 10, entlo Barcelona - 93 265 89 26 - info@shuniayoga.com - www.shuniayoga.com

Prijs: € 30/40.

Meer informatie: http://acuarioyoga.com/naadyogatour/?ajde_events=Barcelona-Master-workshop

Intensieve kennismaking met Sanskrit

Sanskriet is de klassieke literaire taal van India, die waren opgesteld allermeest naar de klassieke geschriften. Schakel over naar de taal van de mantra's te lezen.

Bevat 4 soorten Sanskriet, 4 soorten yoga, 4 maaltijden en 2 satsang.

Het leert: Laksmi

Wanneer: Zaterdag 16 en zondag 17 November, 10.00 h tot 21.00 h

Waar: Centro de Sivananda. C / 4 Eraso. Madrid

Meer informatie: http://www.sivananda.org/madrid/

Zen workshop

Dit seminar is een kans om je te verdiepen uw Meditatiepraktijk. Voor vier uur wordt onderzocht in de praktijk de fundamenten die we rechtstreeks naar de meditatieve ervaring, gezien de noodzakelijke theoretische basis en de ervaring in elk gedeeld.

Wanneer: 10.00 tot 14.00 uur

Het leert: Jose Cruz Igartua

Waar: Anandamaya yoga. c/Alcalá Madrid 68

Meer informatie: http://www.retiroanandamaya.com/2013/10/28/taller-de-a-la-meditacion-zen/

Anusara geïnspireerd Yoga Workshop

De as van een praktijk van de drie 'aes' milieu Anusara pers: houding, uitlijning en actie. Yogi actie, gebruikt om uw houding door de uitlijning van het lichaam. Dit is analoog aan het afspelen van muziek: een muzikant (Yogi) maakt muziek (uitvoeren van een asana) uiting geven aan zijn hart (houding) voor het toneelstuk (actie) een instrument staat afgestemd (aanpassing).

De hoogste uiting van een asana (de mooiste muziek dat een muzikant potentieel een instrument in het bijzonder spelen kan) vindt plaats wanneer het instrument lichaam optimaal wordt uitgelijnd en actie sterk is en evenwichtige houding spiritueel puur en krachtig is.

Wanneer: Zaterdagochtend van 10.00 tot 14.00 h. investering: €35 / €30 als u met een vriend komt.

Waar: De Gompa Yoga Triana

Adres: C / de eekhoorn, 8 (naast Plaza de Cuba) Sevilla

Meer informatie: http://www.nataraya.org/eventos/taller-en-sevilla

Vergadering van de delegatie van de AEPY Madrid

Onderwerp: "ergonomie in de yoga en bewust beweging"

Programma:

  • Leren kennen van het lichaam
  • Inleiding tot de anatomie
  • Lichaam structuur: kracht, flexibiliteit en uitlijning van het lichaam.
  • Beginselen van de beweging en ademhaling, reorganisatie van zijn lichaam.
  • Therapeutische benadering van Yoga
  • Zorg en aanpassing van de houdingen. Ontsluiting van alle energiekanalen van het lichaam waardoor de evenwichtige stroom van prana (vitale energie) en de harmonieuze activatie van de chakra's of energie centra
  • Ademhaling en lichaam bewustzijn. De ontwikkeling van positieve mentale houding, concentratie en internalisering.

Zij bieden: Txaro Palma, AEPY yoga leraar diploma; Yoga Vereniging Yoga Sananda leraar; cursussen sinds 1990 in de Viniyoga van energie, Egyptische Yoga, Yoga, Iyengar Ying Yoga, chiropractor, massage therapeutische Amacvi school; Thai, Kalari massage, metamorf, Reflexotherapy massage...

Wanneer: 10 tot 13.30 uur.

Het organiseert: Delegatie van AEPY de Madrid-prijs: €15 partners / €20 niet-leden

Waar: De liefde van Christus, c / Rafael Finat 48 parish. Aluche, Madrid

Meer informatie: http://www.paquitamelgar.com/

Mindfulness workshop

De Engelse term mindfulness komt uit de pali Sati, bewustzijn of mindfulness; Er is een woord waarin de rijkdom van wat is Mindfulness, om deze reden die wij besloten hebben om het te vertalen als "Mindfulness" in het Spaans. Mindfulness is een onderwijs dat wordt gemaakt van de mogelijkheid, via haar gedisciplineerde praktijk, het vereenvoudigen van de geest.

Mindfulness is gericht op observatie en acceptatie van gedachten en emoties zonder oordeel, in plaats van te proberen om hen veranderen, hen verlaten van bewustzijn of negeren. Wat leidt tot meer welzijn, geluk en creativiteit. Het brengt aanzienlijke verbeteringen in de capaciteit van beoefenaars om te gaan met angst, stress en pijn.

Wanneer: 19.30 uur tot 21.30 uur

Donatie: de wil

Waar: Anandamaya yoga. c / Alcalá Madrid 68

Meer informatie: http://www.retiroanandamaya.com/sobre-la-meditacion/mindfullness/

Opleiding in Yoga therapie

Deze cursus bestaat uit drie intensieve weekend als een volledige cursus aan het einde daarvan u een certificaat van de opleiding ontvangt. Het kan zijn losse onafhankelijke modules; voor therapeuten, yoga-docenten, of iedereen die wil om het therapeutische aspect van yoga en de toepassing van fysieke aanpassing op het gebied van asana's te verkennen.

Het leert: Gisela Vázquez, een gecertificeerde Anusara Yoga-leraar.

Module I-16 en 17 November: voeten, knieën, enkels.

Module II - 18 en 19 januari: heupen, lager terug en benen.

Module III - 22 en 23 maart: terug, schouders, polsen en nek

Waar: Sangha Yoga Castelldefels. c / Ginesta 14. Casteldefells, Barcelona

Meer informatie: http://www.sanghayoga.es/Terapeutico.pdf

Zelfhulp met Jin Shin Jyutsu

Het Cahir Hernanz en Juanjo Juanas zal met ons deelt zijn kennis van Jin Shin Jyutsu. Een oude kunst voor de harmonisatie van de totale wordt. Eenvoudig, eenvoudige, diepgaande en doeltreffende.

Leren ons om te weten 26 sloten van continuïteit van de energievoorziening en zal uitleggen hoe ze helpen ons welzijn, te denken beter, met meer flexibiliteit en om ons te verlossen van afhankelijkheden. Een leuke manier om te ontwaken onze eigen wijsheid. In deze link vindt u een zeer interessante informatie over Jin Shin Jyutsu.

Wanneer: 16 en 17 November van 10:00 tot 19:30 met een stop van tijd en een helft te eten.

Waar: Surya centrum. C / Libertad, 36 B, 1º een portaal. Collado Villalba. Madrid

Reserve: Surya@Surya.com.es / marce@surya.com.es Center Surya: 619-858-662 / Marce Hernanz: 630-764-750

Prijs: €150, omvat drie boeken van Mary Burmeister en andere ondersteunende documentatie. Als u reeds de cursus hebt genomen en wilt vernieuwen kennis of de ervaring te herhalen: €80.

Meer informatie: http://www.surya.com.es/

Yoga en stress

De sleutel tot goede ontspanning. Erkenning, controle en preventie van stress.

Wanneer: Zaterdag, 16 November, van 14.30 h tot 18.30 h.

Waar: Centro de Sivananda. C / 4 Eraso. Madrid

Meer informatie: http://www.sivananda.org/madrid/talleres.htm

Familie Yoga

Een leuke en gezonde verzamelen voor het hele gezin. Praktijk yoga familie bevordert goede gezondheid, communicatie tussen volwassenen en kinderen, en affectieve banden. Kom met uw zonen, neven, petekinderen...

Het leert: Delphine Guermeur

Prijs: 1 volwassene + 1 kind €15, 1 volwassene + 2 kinderen = €20

Meer informatie: http://www.zentroyoga.com/

Theoretisch-praktische workshop van Ayurveda: Chutneys dans van smaak in de mond!

Het gevoel van smaak is de toegangspoort tot een reis van sensaties die informeert ons wat we goed zijn of niet zo goed gaat om elkaar. Elke hap zendt aan de relevante informatie van doshas. Wanneer dit spel van "ondiepe" en "gunas" begint te stromen, voeden ons omgetoverd tot de beste natuurlijke routines voor een evenwichtige voeding.

Smaken we wakker worden, we stimuleren, kalmeert ons, surround ons... samen met hun eigenschappen, hun kwaliteiten helpen ons onze doshas in evenwicht te houden.

Het leert: Susana Fumis

Contactpersoon: sukhaayurveda@Gmail.com-630 84 66 71-636 93 53 05 57 43 780 T91

Waar: Sukha Center Ayurveda C/Ibiza. Gebied: Retiro.Salamanca. Madrid

Prijs: €50

Meer informatie: www.sukhacentroayurveda.com

Zondag 17

Bhakti yoga workshop

In deze workshop bespreken we onze ervaring van bhakti, een nieuw pad in ons leven en in de praktijk van Yoga als je het hebt.

We zingen invoeren in een reis naar het hart, om de banden met onze worden zuiverder die steunt op de ervaring van eenheid.

Het leert: Ravi Ramoneda. Geboren in een Ashram, heeft gewoond in het pad van bhakti (toewijding) als iets natuurlijk. Uw workshops zijn zeer diep en bevrijdend. Geven ons de gelegenheid om een ervaring die niet kan worden verklaard als niet gevoeld abriando de deur naar een oneindige dimensie, die van het hart.

Prijs: €40

Waar: Yoga & kunst. c / Joaquín María López, 10. Madrid

Contactpersoon: 91 550 06 70 t / info@yogayarte.com

Meer informatie: www.yogayarte.com

Integraal workshop, een persoonlijke sessie door middel van yoga

Er zullen carrosserie, ademhaling, meditatie en uitwisseling van ervaringen. Werken met het lichaam en geest werk zal helpen ons bij het verbeteren van onze manier van leven.

Het leert: Elizabeth Ward

Wanneer: van 11:00 tot 13:30 uur.

Prijs: 15 €

Waar: Anandamaya yoga. c / 68 van Alcalá. Madrid

Meer informatie: http://www.retiroanandamaya.com/2013/11/04/intensivo-yoga-integral/

Yoga muziekervaring in Biocultura

Yoga muziekervaring Het is een show van de muziek live gemaakt met een fundamenteel doel: nodigen u uit om het leven van een intense emotionele ervaring, aan het ontwikkelen van een toestand van diepe rust jezelf onder te dompelen in een dimensie vol positieve energie.

Hier vindt u een geluid universum vol mooie melodieën, onvergetelijke liedjes, ritmes en dansen ondergedompeld in een multiculturele context waar Rock, Jazz, wereldmuziek, Ambient, progressieve hand in hand met de kleur en het geluid van Oosten, Yoga en hun filosofieën.

BioCultura. Internationale biologische producten eerlijke en verantwoorde consumptie

Feria de Madrid - IFEMA. Gebied van de Naties. Madrid

Dag van volledige bewustzijn in Altea la Vieja

De kracht van volledige bewustzijn Het heeft de mogelijkheid om te helen en transformeren van ons leven. De praktijken onderwezen door Zen boeddhistische Thich Nhat Hanh, eenvoudige regels en de ademhaling, lopen, spreken, luisteren, observeren en eten in het volle bewustzijn - we diep elementen die ons een goed gevoel en dat voeden ons vermogen om te reageren tot leven met duidelijkheid, mededogen en inzicht kunt aanraken.

De volgende dag van volledige bewustzijn, gaan het voorstel bewegingen richting voorbereiden om licht aan de korte dagen van de winter.

Wanneer: We zullen de vergadering om 1030 uur met de praktijk van 'Touching the Earth' beginnen.

1. Meditatie vergadering (begeleide)

2 Thay praten

3 meditatie wandelen

4. bewuste voeding

5. totale ontspanning en kleine meditatie van de Pebble

6 delen het Dharma en sluiten (min of meer om 17.00)

'Touch the Earth' is een praktijk die ons toelaat om te verbinden met wat we hebben ontvangen van onze voorouders, familie, sociale en spirituele. We kozen zijn de kenmerken die we willen behouden ons bewustzijn, en koos ook voor te laten gaan van ons bewustzijn naar de aarde, woede, jaloezie, afgunst en eenzaamheid, we hebben ontvangen. Om te transformeren land hen.

Tot slot zullen we ons richten op liefdevolle deugden die we hebben geselecteerd om in ons bewustzijn te houden, en we sturen is macht om degenen die liefde, en ook die hebben beschadigd. Deze laatste stap heeft geen behoefte aan een afstand van 100%, dat zou onmogelijk zijn; enkel een kleine druppel, 2% van onze nectar van compassie is genoeg om te beginnen.

Waar: Santa Barbara in Altea la Vieja, Alicante, eigenschap

Meer informatie: www.interser-valencia.org


Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over , ,
Door • 14 Nov, 2013 • sectie: Evenementen