Mudra van ontgifting

Deze mudra is bedoeld ter bevordering van de ontgifting van het lichaam door middel van haar gebruikelijke middelen, maar ook om het lichaam en de geest van negatieven, vrij als de knorrige, negatieve gedachten of angsten.

mudra ontgifting

Praktijk met beide handen: plaats duim aan de binnenkant muur van het derde kootje van de ringvinger.

Ten minste eenmaal per jaar zou moeten uitvoeren een reiniging genezen van het lichaam, zonder dat bedrag ook dat dit in een prachtige spa of thuis gebeurt. Maar wat is van fundamenteel belang is dat je gedurende de tijd die is gedaan, veel zorg en u alles wat die u nodig hebt kunt, zonder te vergeten te nemen van voldoende lichaamsbeweging (wandelen, yoga, ademhalingsoefeningen) rusten. De meest doeltreffende en vlotte is een dieet van rijst of aardappelen. Voor 3 of 4 dagen, in de ochtend, neem een infusie van brandnetels (Urtica dioica l.) en eet brood dat is makkelijk te verteren; op de middag en 's avonds een bord met rijst of aardappelen met sommige groenten gestoomde verlaat. Tussen de maaltijden, water drinken of neem infusies. Om de twee dagen moet u beheert u een klysma en van tijd tot tijd, ter versterking van het reinigen met een pappen.

De pappen van aardappel, bijvoorbeeld, is makkelijk te bereiden en letterlijk verwijdert toxinen uit het lichaam. Toe te passen als aanvulling op de behandeling van detoxication algemene over de lever of de longen of in de delen van het lichaam dat je pijn. Kook de aardappelen met de huid en verpletteren hen met een vork tot een pasta. Wikkel in een katoenen doek en plaats deze in de gekozen plaats; betrekking op de pappen en dat deel van het lichaam met een warme doek. Laat gedurende 30 minuten.

De duur van de dagen dat de genezing van foutzoekprogramma, liggen en rusten van tijd tot tijd; Het is de ideale tijd om te oefenen deze mudra helpt om te Verbeter de detoxificatie proces.

Profiteer van deze dagen om na te denken over wat u bereid die nu opzij gelegd, afgezien van de toxines en de afvalproducten van s bent je lichaam: slechte herinneringen oude rancunes, gewoonten, de kenmerken van teken, angsten, enz.! Op deze manier zal u laat ruimte voor de nieuwe. Hoe zit het?

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • Okt 23, 2013 • sectie: Praktijk