Mudra: Uttarabodhi Mudra

Dit is een ideale mudra voor mensen die weinig zelfvertrouwen en een moeilijke periode doormaken. Studenten die nerveus voor examens of mensen die zenuwachtig voor een sollicitatiegesprek kunnen de praktijk. De praktijk is dit mudra is gunstig voor het geven van een flits van inspiratie voor het probleemoplossen van het.

Uttarabodhi Mudra

Beide handen gekruist aan de solar plexus, dat wil zeggen, op de hoogte van de maag; indices en duimen samen. Indexcijfers punt aan het plafond en de duimen van de vloer of de maag. Als u zich bezig, ondersteunt het de toppen van de duimen aan de onderkant van het borstbeen.

De Uttarabodhi Mudra kan beoefenen overal, te allen tijde en gedurende de tijd die u wilt.

Deze mudra praktijk wanneer je voelt geslagen fysiek en mentaal, wilt u ontspannen of een detonerend idee, een vonk van wit nodig.

De Uttarabodhi Mudra versterkt het metalen element, waarbij macht longen en de dikke darm. Versterkt de fase van inspiratie ademhaling en fungeert heropleving ten gunste van een verbreding op het gebied van het hart en de bovenkant van je longen.

Het metalen element houdt een directe relatie met het zenuwstelsel en elke bestuurder van energie of elektrische impulsen. Het is de interne stuurprogramma's, maar ook externe die de mens met de omgeving en verbinden met de kosmische krachten. Element metaal leidt de universele kracht, ook bekend als Chi, of Prana, van buiten naar binnen, vandaar is verantwoordelijk voor de vervanging van de reservering van de interne energiemarkt.

Bekijk de effecten van deze mudra, u zult verrast zijn!

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • Okt 16, 2013 • sectie: Praktijk