De donkere passagier

Freud maakte een grote ontdekking voor de westerse blanke man: verborgen in de kast, naast de organen, is een opname waarin wij ons leven en patronen die, via de ervaringen, heb het bijhouden hebt geregistreerd. We worden bewoond door clichés die we herhalen, sommige zijn blijkbaar gunstig en anderen duidelijk macabere. Isabel Solana schrijft.

Donkere passagier

Deze clichés worden gegenereerd sociabilizantes gedachten zowel de wraak, het is de bedoeling dat de Gemeenschap, alsmede de verborgen misdaden verzekert. De programmering is topgeheim en niet eraan herinneren ons... Het instinct van onze eigen gesproken tekst houden verbergen komt ons uit de verte, vandaar de erfzonde. De donkere passagier, zoals Dexter, noemde we bezitten. Het bestaan ervan kan worden gezien door de troebelheid van ons leven. Riool in dromen en mislukte handelingen. Als wij niet vrij, zijn als we lijden, als we ergeren aan die om ons heen en onszelf is het omdat het ego onze geschiedenis bezoedelt. We willen niet erkennen van het macabere donker dat is in ons en die lijkt liefde, is niets meer dan een strategie van dit programma. Dit alles wisten we al, maar het is de moeite waard een snelle herziening gezien het belang van de gevolgen daarvan.

De divan van de psychoanalyticus biedt de mogelijkheid om naar bewustzijn de onbewuste cliches. Je praat over iemand die stil en achter je, luistert en voelt dan woorden. U niet om te zien, ook de halfschaduw en meditatie neemt u in alpha staat. In deze semivigilia ego lage bewaker en beetje bij beetje komt te staan. Attente professional kunt zien wat uw blind slang. Met gevoeligheid, respect en technische middelen niet-invasieve, zal begeleiden u om te zien, zal het u helpen ontdekken de sleutels aan uw ego, als het is dat u niet ze zelf in de sessie gezien nog.

Freud, Jung en bedrijf u veel goeds voor dit deel van de wereld hebben gedaan. Zij hebben ervoor gezorgd dat een menselijkere visie, en tot op zekere hoogte vertederend van de duivel.

Reflectie leidt mij tot Yoga. In yoga rekenen wij het onbewuste met nieuwe en gezond materiaal, in hun eigen taal. Wat zijn mudra's, prostrations, de bogen, de asana's, de pranayama? Denk je niet dat zij beneficently handelen omdat ze non-verbale boodschappen van vrede, harmonie en gezondheid verzenden in het onbewuste? In Yoga, krijgen we tot een soort van Psychoanalyse van 5000 jaar oud. Is niet op de mat of zingen mantra's als we afgeleid van het ego dat u ons zien? Niet zijn de leraren die ons vanuit het altaar van de klasse, tederheid en empathie noodzakelijk acht diep in de grotten van de psychologische hel te bekijken? Wat zijn spoken, weerstanden en crisis die verschijnen wanneer u het pad van Yoga? Wat denkt u dat dit gebeurt wanneer u zitten te mediteren? Wat denkt u dat de waarnemer notities?

Laten we bescherming van naïviteit te geloven dat het spirituele pad dat wij onze schaduw niet meer zullen vrijgeven. Soms zetten wij parfum op vuil, make-up over de wond, roze pastel op rot. Het is een natuurlijke en menselijke lafheid waarmee we proberen uit te stellen het onvermijdelijke, als de kinderen vragen om een moratorium aan het bad. We vertrokken een yogales kalm en gelukkig, maar we weten dat schaduwen we om de hoek wachten. Ze is de lange wordt om te zien als een wonder en we strijden voor de donkere labyrint. Wij blijven in de periferie van de vormen, zwemmen en houden de kleren... Misschien is het dat we intuïtief verwachten nu dat we weten hoe, dat wij vertrouwen... De tic die TAC heeft opgestart, bent u het beoefenen van Yoga... Maar je angst... vrees niet, terreur. Watch me met vochtige ogen als je zegt dat je bent onschuldig. Ik weet niet als ik begrijp in werkelijkheid; u vergissen, struiken en leugen, waakzaam tegen harmonie en rust, maar toch, en dus u bent onschuldig. U wil gewoon horen dat u onschuldig bent; Ik heb begrepen, de schuld is een dodelijk gif.

Proces van wedergeboorte

Honing, die u kunt vertrouwen. En u verliest uzelf in het proces al is begonnen, die zal zetten u, als u, voordat de geheime vesting, voor uw geluk en bevrijding vasthouden. In de weg van Yoga en elk pad met hart is alles mooi en harmonieus. Voor een Yogi meditatie ervaring brengt u naar de visie van de primordiale onschulddat is de Vaseline op het gezicht van de fouten. En zie deze fouten is de manier om een verstandig en medelevend wezen. Erkennen de geheime kamers is een geweldige vakantie omdat het een einde maakt aan de grote inspanning die nodig is om te verbergen hen. Zie de mens is wat, paradoxaal genoeg, ons toelaat om te ontdekken dat een ander stralend op liefde en duidelijk wordt gepresenteerd als onze ware aard. Er is geen vrees, noch waarom vertragen wanneer u licht op de vergeten verblijf opent. Als dit proces van opleving ons lijden brengt, zou het voor ons heeft laten dwaas nogmaals door de bedrieger, die in een lade van schuld brengt. Het ego zal proberen te bedriegen ons met die oude ruse. Maar we hebben geleerd dat de schuld is niet te genezen, maar aan het verergeren van de afbeelding. Vergeet ons niet. Het is belangrijk om te onthouden ons. In elke regel van de Yoga soetra 's Patanjali, noch in de Bhagavad Gita, of in de Hatha Yoga Pradipika, geen lezing door Yogi Bhajan, in een boek van de leerkrachten van de yogi's er in een enkele aanbeveling aan het lijden en de schuld zijn.

Herhaal het nogmaals, om ervoor te zorgen dat we het hebben, door hoe vreselijk goed begrijp niet inleiding toetsen van dit proces richting de Dharma. Yoga is een pad van helden, van Arjunas zal die gratis het wezen van het zijn onhandige en in de overgang, maar alleen met de sterkte en de strategie van de liefde. Een dood die voor een leven plaatsmaken zal. All-in Yoga leidt tot onthullen aan onze opgesloten passagiers, Het gedijt op de vicieuze cirkels. Onthullen is een existentiële drama, een onontkoombare initiatie ritus. Om naar het licht "Ru" moet passeren via de donkere "Gu". Er komen we bij de goeroe. Het is een dreigende passage, omdat in de deur worden de portiers, bloedige monsters van scherpe giftanden en demonische gezicht. Leraren, die ging voordat we kalmeerde, dat is zijn functie. Ons vertellen, wees niet bang, dat ze niets zijn meer dan valse percepties, die voer, doen wat ze hebben gedaan, dat zullen we getuige zijn zich bewust van het leven zelf, die we onder ogen voor de geest, karma zien, dat er is niets te vrezen, dat er geen schuld die betalen is, ik herhaal, er is geen schuld betalen maar wijsheid door hen metaboliseren. En bovenal is er geen andere manier om het te doen. Je schaduw oplichten het, om het te verbergen verhoging van het weten. Zien uw doodsbang passagier voor uw geestelijke ogen, langs de onschuld en vrede aan u uit de hemel. Uw geheime kamers openen zal u doordringen in de lucht en licht. Het onbewuste wordt bewust. Het ego zal plaatsmaken voor de worden (de Zelf Jung). En dat zal ons te verbeteren ons verrijken ons, ons te genezen, gratis ons, verlichten ons.

De psychoanalyticus en de psicoanalizado zijn gezeten en op de meditatie kussen omarmd. De waarnemer en het waargenomen licht omhoog samen nooit gescheiden.

Isabel Solana

Isabel SolanaSpirituele naam: Hari Dev Kaur. Hij werd geboren in 1957, heeft twee kinderen. Hij stichtte en co regisseert HappyYoga in Barcelona)www.happyyoga.com). Leert elke dag Kundalini Yoga en meditatie en persoonlijke groei Kinesiologie cursussen. Het is een Kundalini Yoga leraar jaar geleden. Voor - en voor een lange tijd - hij was Creative Director van een reclamebureau, en nationale en internationale prijzen gewonnen. Hij is een student Een cursus in wonderen.

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 10 Oct, 2013 • sectie: Handtekeningen