Mudra: Bhramara Mudra

Bhramara Mudra of bee verlicht allergieën en voorwaarden in verband met deze. Een aanrader voor gevoelig, zoals vallen en het voorjaar van seizoenen

Bhramara Mudra

Uitgevoerd met beide handen. Plaats de wijsvinger op de uitsparing van de duim en het topje van de duim naast de nagel van de middelvinger. De ring en de kleine vinger worden uitgebreid.

Praktijk 4 keer per dag gedurende 7 minuten. Hebt u meer tijd beoefenen van maximaal 8 keer per dag gedurende 20 minuten.

De naam van deze mudra komt uit een Indiase dans en vertegenwoordigt de honingbij. Momenteel gebruiken wij producten van de bijen tegen allergieën, en deze mudra produceert hetzelfde effect.

De oorzaak van de allergie is een verzwakt immuunsysteem of een verarmde darmflora. Je moet weten dat antibiotica en vele andere medicijnen de darmflora beïnvloeden. De gevolgen zijn slijm in de frontale sinussen, bronchiën en darmkanaal, evenals de opkomst van een verscheidenheid van huiduitslag. De verandering van tijd, stuifmeel en dierlijke haren zijn alleen triggers, maar niet de oorzaak.

Gasten met een allergie moeten niet vlees eten, of nemen heel weinig, tomaten, hete pepers, Kiwi of aardbeien of consumptiemelk.

Praktijk yoga op een regelmatige basis, lopen en wandelen helpt bij het versterken van het immuunsysteem. Stress wegnemen en ontspannen genoeg is ook belangrijk. Opruimen van de darmflora kan worden gedaan met geneeskunde als een vorm van genezing van de aarde. Een klysma is ook zeer effectief, en hoewel het lijkt is anders niet niets ingewikkeld: hangt van het waterreservoir aan de bovenkant van de badkuip, vul het met een infusie van kamille of Sage, Ponte katten in de kuip en steek het uiteinde van de buis in het jaar voor het invullen van de darm met infusie. De rest is net gedaan. Herhaal 3 keer en dan rest een tijdje. Het is het beste toe te passen een klysma om de twee dagen voor een week. Het effect duurt enkele maanden.

Allergielijders de neiging om zijn obsessie voor het reinigen of hebben hem paniek aan besmettelijke ziekten. Zich bewust worden van je angsten en samen met hen worden geconfronteerd in uw mening wat je angst triggers.

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • Oktober 9, 2013 • sectie: Praktijk