Een verschijnsel genaamd Alejandro Maldonado

In Mexico maakt furore Alejandro Maldonado. Hector Garcia voor informeert Vanguardia.com dat de maandag er massale klasse van yoga geregisseerd door deze deskundige, een tweede fase van het succesvolle programma waren Meten u, voeden u en u te activeren.

Alejandro Maldonado

Alejandro Maldonado wordt gestart in de discipline van de yoga in de stad van New York, maar werd in Miami waar woonde zijn eerste opleiding die het gecrediteerd als Professor van yoga (Sinergy Yoga Center).

Hij studeerde vervolgens de leraren van de Ashtanga cursus met betaald Wayne Krasnner in de Miami Yoga Shala, meer middag keerde terug naar New York waar hij ontmoette aan Sharon Gannon en David Lifeoprichters van Jivamukti Yoga NYC, die aanwezig waren op diverse congressen. Was leerling van Eddie Stern in dezelfde stad (Professor erkend onderwijs Ashtanga yoga, Mysore stijl).

Tijd reisde vervolgens naar de India als leerling van Sri K. Patabbi Jois en zijn neef Sharat praktische ahtanguis, en op hetzelfde moment is in andere stijlen als Iyengar (in het midden van de Yoga in Madrid) en Kundalini, hoewel altijd gevoeld meer aantrekkingskracht aan dynamische en vloeistof stijl die heeft de Ashtanga-praktijk.

Zegt in zijn web Alejandro dat vandaag dag kiest voor een minder begaan met de serie Mysore van Ashtanga en meer betrokkenheid met een zelfde onderwijs. Wegens dat hun klassen zitten vol met een groot aantal variaties die toegankelijker maken van de praktijk, hoewel naar een ritme Ashtanga.

Alejandro heeft gegeven lessen in diverse steden zoals Londen, Parijs, Madrid, Miami en vooral in Mexico. Is kapitein van verschillende beroemdheden uit verschillende delen van de wereld, onder hen Mexicaanse meer herkend.

Hun video's in youtube stijgen authentiek passies en maken van verslaving. Een voorbeeld onder vele anderen: http://www.YouTube.com/watch?v=eNnaqVxHH-k

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 30 augustus 2013 • sectie: Algemene