Mudra's: Sushi mudra

Deze mudra wordt gebruikt voor de eliminatie van giftige stoffen, zowel lichamelijk als geestelijk. Het verlicht constipatie, stress, woede en algemeen ongemak.

Sushi mudra

Eerst gesloten vuisten, en plaats ze op de borst (uitgangspositie). Dan om te inspireren, breiden de rechterarm naar rechts door het opheffen van de index. Op hetzelfde moment, de linkerarm naar links uitbreiden Houd deze positie voor 6 respiratoire bewegingen en keert terug naar de beginpositie. Doe hetzelfde aan de andere kant. Herhaal 6 keer aan elke kant.

In het geval van ernstige chronische constipatie, praktijk 4 keer per dag; Als het is lichtgewicht, 6 - 12 keer in de ochtend en 's middags. Wanneer je bent reizen of hebben van een acute aanval, praktijk elke morgen van 5 tot 10 minuten, vóór het opstaan en gemakkelijk getrapt op het bed. Meestal de Suchi Mudra de eerste wet. Als u dit op 7 in de ochtend doen, vóór 9 uur al kun je naar de badkamer zonder problemen.

De yogi's, hebben dagelijkse stoelgang en het schoonmaken van de darm altijd al zeer belangrijk. Onrust en ongeduld, vijandigheid, woede en willen vasthouden aan alles is vaak te wijten aan een darm vol en daarom benadrukt.

Tegen constipatie helpt ook de frangula (Sporkehout).


Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 21 Aug, 2013 • sectie: Praktijk