Mudra's: Garuda mudra

De Garuda Mudra activeert doorbloeding en circulatie. Het helpt ook om vermoeidheid te verlichten.

Garuda Mudra

In de eerste plaats u uw handen, rechts over links, engarzadas door duimen op de buik. Blijft ongeveer 10 respiratoire bewegingen. Plaats dan op de maag, en blijft er weer... Tot slot plaatst de linkerhand op het borstbeen, flip de handen naar de schouders en opent vingers.

Hier kun je als je nodig hebt of 3 keer per dag gedurende 4 minuten.

Garuda, de koning van de vogels, de lucht, de vijand van slangen en monteren van Vishnu is een dierlijke volledig van kracht en macht. Vogels hebben over het algemeen een zeer scherp zicht, een groot gevoel voor richting en een enorme instinct om te overleven. En de grotere, dankzij de enorme omvang en sterkte in de vleugels, kunt meeslepen door de lucht.

Even krachtig is de Garuda Mudra en daarom moet worden gebruikt wijselijk gedoseerd. Deze mudra actieve irrigatie en bloed omloop, revitaliseert organen en balanceert de energieën van de twee helften van het lichaam. Of op het gebied van het bekken of in de borst, het vitaliseert en stimuleert. Het versoepelt en verzacht de pijn en aandoeningen van de menstruatie, ongemak in de buik en ademhaling problemen. Als u last van hypertensie gezien met zorg heeft. Het helpt ook bij uitputting en de schommelingen van de stemming.

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 14 Aug, 2013 • sectie: Praktijk