Boek / waar de bomen mediteren

Calle Ramiro en Víctor M. Flores zijn twee Yogi's die gepassioneerde, ervaren, reisde, leefde, onrustig zijn. In dit boek zowel praten en denken over veel belangrijke kwesties: lichamelijke, seksualiteit en yoga, de vrijheid en onafhankelijkheid van geest, de sadhus en heiligen, vrede, leven op de rand... Redactioneel: arcopress Western. Prijs: 16 euro.

Waar de bomen mediterenTwee jaar geleden, Calle Ramirogroot popularisator van yoga in Spanje woonde een ongewone ervaring. In een kwestie van uren bracht hij meer zachte routine te worden op de rand van overlijden ten gevolge van een vreemd infectie. Een bacterie opgelopen in zijn laatste reis naar Sri Lanka veroorzaakt een infectie in zijn hersenen die verbijsterd van de artsen; de ziekte die liet hem gedoken in coma en verwachtte "gewisse dood en onvermijdelijke". Maar Ramiro teruggevonden gelukkig in wat sommige (inclusief zijn neuroloog) wordt beschouwd als een echte "wonder".

Dit boek verzamelt in overeenstemming met wat er is gebeurd, de gevolgen in een vergelijkbare, nemen een stap buiten de spirituele en persoonlijke ervaringsniveau. In een vruchtbare ontmoeting met Victor M. Flores, goed beschouwd expert op het gebied van hathayoga, zowel - de jonge boom en de meer volwassen - mediteren hardop over de essentie van yoga en leven, shell vele leringen onthullen de lezer transcendente aspecten van ons bestaan, en in het bijzonder stellen de waarden en gedragingen die tot de vrede van geest en ware geluk leiden kunnen.

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over , ,
Door • 26 Jul, 2013 • sectie: Algemene