Krijg uw doelen 'moment to moment'

Ooit hebben geaarzeld om beslissingen te nemen en eindigde gevangen in een situatie waarin u niet al wat weet te doen? Wacht je te komen van een soort signaal om aan te geven dat alles is goed, iets als het groene verkeerslicht: naar voren kunt doorgeven. Maar soms je kon wachten voor eeuwig en het stoplicht verandert niet licht, gewoon omdat je niet het gevoel veilig voor de uitdaging. Door Koncha pines-Pey voor ruimte MIMIND.

Gelukkig lopen

Het kan zijn dat we een gedachte zo beperkt hadden dat wij zijn bezig obstakels, en uiteindelijk de doelstellingen te verlagen, omdat het lijkt ons het eenvoudigst.

Ben het eens, het is waar dat ik heb geadviseerd het verstandig onderscheidingsvermogen en voorzichtigheid. Maar hoe vaak gebruiken we die dezelfde argumenten als excuus te komen direct uit onze comfortzone. Laten we realistisch zijn: het onmogelijke vragen. Want als we wachten om te rechtvaardigen dat er schaarste van liefde, werk is, van hulpbronnen in ons leven... wellicht redelijke of onwaar. Ja, soms we enkel de meest voorkomende dingen voor angst om te krijgen wat we het meest van hou leerstoornissen.

De dilate of procastinar is niet naar nergens, maar juist het tegenovergestelde.

Als vanavond gaan thuis in de auto begon ik te kwetsen uw hoofd zo veel dat je moest gaan direct naar het ziekenhuis en in de noodsituatieruimte, snelle tests hebben, u ten slotte zeggen dat u een tumor en kan niet u besparen... zou gelijk actuarias in je leven?

De meer aan te raden voor "ons" moeilijker zal worden om ons te redden. De omstandigheden zal al nooit perfect zijn omdat ze nooit waren... en we niet zou verwachten om overal krijgen. De waarheid is dat waarschijnlijk nooit denken hetzelfde.

Wanneer we maatregelen vermijden vaak is omdat we zoveel elementen in onze eigen gedachten die al gemaakt dat we onze ego kan niet overslaan. Wij zijn ervan overtuigd dat ik wil maken het al onmogelijk is, is het moeilijk om te... Maar is dat echt waar... of is een andere techniek van ontduiking van onze lieve ego?

Vertrouwen opbouwen, momenten maken

Impuls Het is een van die mooie Latijnse woorden dat wij zijn gelegen in het fenomeen zelf bestendiging... Dat is wat maakt het zo krachtig de "perpetuum mobile". Het perfecte voorbeeld dat te letten komt is een sneeuwbal rollen neer een besneeuwde berghelling. Wat gebeurt er? Het groeit en versnelt langs de weg. Hoe kunnen we de impuls van het moment gebruiken om een diepe kijk en loop naar wat we willen hebben?

Liever dan ons met excuses die niet overal leiden blokkeren, we moeten creëren iets vacuüm impuls de impuls. Het is makkelijker om te beschrijven. Deze gigantische sneeuwbal in snelle beweging die begon als klein en traag, bleef groeien gewoon want het was nog steeds. Er niet altijd te springen in dingen als een raket, maar we moeten beginnen te maken van vacuüm om te bewegen ons en houdt ons verplaatsen, zodat we aan iets met een echte boost bouwen kunnen.

Duidelijk zijn over wat wij willen is de beste manier om de echte motivatie te maken. Dit betekent dat elke maatregel of offer dat wij moeten doen is makkelijker als we vooruit. Ten slotte, de acties die wij ondernemen vergt minder inspanning, en we zullen beginnen te genieten van doen, voelen vollediger en meer gemotiveerd op hetzelfde moment.

3 manieren om te bouwen van de deugdzame cirkel van tijd tot tijd

1) compromis over nemen de maatregelen die nodig kan zijn. Dat betekent dat vanaf de "focus". Een van de dingen die voorkomen kunnen dat we vooruit is dat we niet in staat om een engagement voor onszelf. Vroege motivatie moet aan de basis, daarna de inzet en eindelijk actie. Als we willen houden van onze motivatie bij de aanblik, maar de meeste van de tijd in afwachting van de acties van anderen zijn, zal onze raket verliest momentum.

(2) Verdeel het proces van tijd tot tijd in kleine stappen. Mediteren langzaam lopen naar een klein ding; Het is veel effectiever dan grote daden doen. Het is gemakkelijker te bereiken de "onszelf" vanaf de kleine, omdat de kleine grootte een proportionele puls zo sterk die altijd echte resultaten maakt... levert mits wij moeten consequent zijn. De belangrijkste motivatie moet aanwezig zijn op het moment tot moment; Het is veel gemakkelijker om obstakels te overwinnen omdat bij elke stap, met elke adem, uw vertrouwen zal groeien.

(3) geen focus, hoewel de resultaten zijn onmiddellijk niet gewenst. Wij laten veel dingen omdat we willen snel resultaat zien. We willen stoppen, en links na drie sessies van acupunctuur. Niet u obsessies met het resultaat; het pad is het doel, laat niet u u ontmoedigen. Met andere woorden, u kunt concentreren op het houden van dingen up... zelfs als je niet ziet de externe landschap dat u wilt zien nu... Het perseveres. Focus op de bouw van de impuls. Edison gefaald vele malen voordat krijgen van zijn uitvinding zou werken.

Gebruik de dynamiek van de motivatie om dingen niet te rekken

Naar actie wilt verplaatsen, is uitstel liet op de weg. Als jij iets klein dagelijks om schot te brengen, dat u bent gericht, gericht... en al de excuses stoppen met lichaam. Wil deze echt gemotiveerd voor hetgeen u zeggen beide? U weet dat de doelstellingen en oogmerken vliedende in het leven? Weet u dat het streven naar groei niet gewoon nooit? Misschien is alles veel eenvoudiger... Je hoeft alleen te worden gemotiveerd.

estudiosContemplativos

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 23 Jul, 2013 • sectie: Algemene