Mudra's: Kubera mudra

Kubera Mudra helpt veel als het gaat om de wensen vervullen, het creëren van rijkdom en welvaart. Daarnaast dagelijks oefenen deze mudra geeft rust, vertrouwen en sereniteit, en ook opent en reinigt de frontale sinussen.

Kubera

Uitgevoerd met beide handen: deelnemen aan het topje van de duim, de index en de middelvinger, terwijl de andere twee vingers zijn gebogen in het midden van de hand.

Praktijk of twee keer per dag.

De Kubera Mudra kunt oefenen in de meest uiteenlopende situaties. En is niet afhankelijk van zowel de tijd en de intensiteit waarmee het wordt uitgevoerd. Veel mensen kennen hem als "de techniek van drie vingers» Alpha-Training en gebruiken wanneer u op zoek naar iets in het bijzonder: een plaats om te parkeren, een bijzondere jurk, het juiste boek, informatie, enz. Anderen gebruiken het wanneer ze willen versterken hun toekomstige planning.

Het is altijd doelstellingen die je wilt bereiken of verlangens waaraan moeten worden voldaan. Drie gesloten vingers wordt gegeven aan een ding of /y te denken van een extra sterkte. En het geschiedde iets vertelt wanneer ze verenigen is de vinger van Mars (kracht te openen van de weg), Jupiter (grandeur, grenzeloze vreugde) en Saturnus (fixatie op wat essentieel en cross nieuwe deuren). Praktijk dagelijks deze mudra met een concrete doelstelling leuk kan zijn. Het geeft ook rust, vertrouwen en rust.

De praktijk is simpel: formule op uw binnenkant uw wens of doel duidelijk, ondervraagt uw hart om te weten als dat is goed voor je en helpt uw innerlijke en uiterlijke rijkdom, of als het betekent een verrijking van uw omgeving. Vervolgens drie vingers, een formule drie keer zijn verlangen en vingers duwen. Klaar! Als het vinden van een park of een nieuwe jurk te kopen, is niet vooraf mentale voorbereiding nodig; maar niet de moeite waard de snelkoppelingen voor meer belangrijke dingen.

De Kubera Mudra opent en reinigt (verwijdert slijm) de frontale sinussen, vooral als u verwacht lucht tijdens inspiratie dat als je wilde waarnemen van de geur van een bloem.

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 17 juli 2013 • sectie: Praktijk