Mudra: Apan Vayu-Mudra

Mudra's oefenen helpt u om rustig uw gedachten en u zult daarom gemakkelijker contact opnemen met uw reële behoeften. Het is ook een manier om terug te keren naar je persoonlijke macht, omdat de standpunten lopen u nemen uw geestelijke aandacht naar een doel en doen van uw vorderingen. zo actief deelnemen aan uw bestemming.

APAN Vayu mudra

Uitvoeren van deze mudra met beide handen: buig de index; met het puntje van de vinger de basis van de duim aan te raken, op hetzelfde moment die van het midden- en ringvinger wrijven het topje van de duim. De kleine vinger uitgebreid.

Oefenen als u nodig hebt, totdat het produceert het gewenste effect, of als een priester drie keer per dag gedurende 15 minuten.

Dit standpunt van de vingers kunnen EHBO vóór de eerste symptomen van een hartaanval. Het reguleert vele cardiale complicaties, en in geval van echte noodsituaties, zelfs lijkt meer effectief dan de pil Nitro (de meest voorkomende vorm van genoegdoening in deze situaties) onder de tong.

Hartaanvallen en ook chronische cardiale aandoeningen, vallen niet uit de hemel; ze zijn een duidelijk signaal van de noodzaak om te reflecteren en plan een andere stijl van leven. Deze mudra kan ook beoefend worden genezen en het hart in het algemeen te versterken.

Hartpatiënten vaak dus gebonden aan de verplichtingen die al niet waarnemen van het "gebrek aan gevoel" buiten, missen ze de nodige vrijetijd. Het kost hen ook ondersteuning voor de rest altijd iets moeten doen, of het nu op het werk of in vrijetijd en verbinden zich ertoe zoveel met dingen of iemand die nauwelijks ruimte in je leven voor uw eigen behoeften. Maar ze zijn juist de momenten van rust die voeden van de ziel.

Nemen de hele tijd in de wereld, zelfs als u niet hebt, om de afbeelding opnieuw. Luister, als u, muziek, muziek dat u het genereren van een gevoel van opluchting.

Vitamine E, aanwezig in tarwekiemen, magnesium en Citroenmelisse (Melissa officinales l.) ontspannen de spanning van het hart.

Voordelen:

  • Apan Vayu Mudra wordt verondersteld zeer gunstig voor het hart.
  • Zelfvertrouwen
  • Normaliseert de bloeddruk
  • Braken
  • Problemen in verband met de menstruatie
  • Reinigt het hele lichaam

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 3 Jul, 2013 • sectie: Praktijk