Het was de Werelddag van Yoga

Twee jaar na het uitroepen van de Werelddag van Yoga in de zomerzonnewende door B.K.S. Iyengar als voorzitter van de vereniging van leraren van Yoga van India, terug de viering van yoga om te bezetten de straten en parken van steden en dorpen over de hele wereld.

In partner Yoga

In Barcelona, de viering van de dag van Yoga op zaterdag 22 gericht op het verspreiden en delen van de waarden die door de praktijk van yoga. Een vrije dag in het Park van de Estació del Nord, waar er concerten, workshops waren, massages en praat.

Het programma opgenomen yoga voor zwangere vrouwen, yoga voor kinderen en gezinnen, workshop keuken en ruimte voor massage, meditatie, zingen van mantra's. Het menu is ook een conferentie van Carlos Claramunt, een van de professoren die yoga in Catalunya introduceerde, en de mogelijkheid van het eten van de gerechten die de volgelingen van Hare Krishna lijn gratis koken.

In Madrid, de faciliteiten van het Colegio Cardenal Cisneros bleef, op dagen 22 en 23, handelingen van de viering van de dag van Yoga met het devies Verenigd in Yoga voor vrede.

organisatoren DMJ

Negen vergadering organisaties (Sivananda, internationale school van Yoga, Yoga Federatie Yoghismo, Spaanse vereniging van Kundalini Yoga, Spaanse Federatie van de Satsanga van de Yoga, Brahma Kumaris, Hare Krishna, Yoga Spanje Naad en Ananda Marga Spanje) geplande conferenties, workshops en praktijk die veel van de hulpmiddelen van yoga leerde en ze bieden verschillende stijlen en scholen. In de bovenstaande afbeelding zien we de vertegenwoordigers van deze organisaties.

In Valenciade openingsceremonie van de wereld Yoga dag werd gehouden op zaterdag 22 10.00 en er werden activiteiten gedurende de dag tot 20 h. 20:00 alle yoga docenten en vertegenwoordigers van centra, verenigingen enz had een ruimte om te worden bekend.

Er waren vegetarisch, ateliers van yoga, dans, meditatie, kriya's, kirtasns, karanas... Alle deelnemers aan de conferentie, em rivier, brug van bloemen op de kwekerijen samengewerkt om foto's uploaden naar facebook)Zie hier )

In New York, duizenden burgers binnengevallen rustig Times Square van 7:30 in de ochtend om te vieren van de komst van de zomer deel te nemen aan de reuze buiten yoga-lessen. Sommige 1.200 yoga matten werden verspreid kosteloos voor de gelegenheid.

Maar niet alleen de wereld Yoga dag gehouden in de grote steden, maar ook in kleine steden en plaatsen in de wereld. Elk jaar, de zomerzonnewende is een beetje meer geconsolideerd en wordt de wereld een beetje meer harmonische dankzij yoga.

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 24 Jun, 2013 • sectie: Evenementen