Mudra's: Varuna-Mudra

Mudra's kunnen we goed kanaal de energie door onze organismen, alsmede over de vervulling van vele doelen, zoals de fysieke en emotionele genezing.

Varuna

Vouw de kleine vinger van je rechterhand totdat de tip de basis van de duim raakt en een lichte druk op de vinger met de linker duim uitoefent. De linkerhand moet recht zachtjes, uit hieronder worden vastgemaakt.

Oefenen als u nodig hebt of 3 keer per dag gedurende 15 minuten.

De Varuna Mudra U moet de praktijk voorwaarde dat zich excess ophoopt slijm in de maag of de longen.

Het slijm kan zich ophopen in de longen, de frontale sinussen en het spijsverteringskanaal, uit de maag naar de dikke darm. Meest allergische reacties zijn, uiteindelijk, slijm veroorzaakt door bepaalde irriterende stoffen.

Wanneer het koud is, is «het ook neuzen». In ons geval is helemaal waar, maar aangezien we rekening beseften kunt doen iets om dit te voorkomen (vermindert ons aandeel van werk en onze verplichtingen). Slijm, ongeacht het deel van het lichaam waar ze worden weergegeven, zijn ook enigszins gerelateerde veranderde zenuwen, spanningen en zorgen interieur, veroorzaakt door de overbelasting, het gebrek aan tijd, de woede of angst.

Daarom, naast de praktijk van de Varuna Mudra, moet altijd een nieuw leven plan. In de meeste gevallen is het goed dat ook deelnemen van dit volk die ons omringen. Taken en verplichtingen moeten worden misschien worden opgelost tussen het echtpaar, de ouders en kinderen. Mensen die vaak slijm zijn verantwoordelijk in overmaat en denken dat alles hangt af van hen, of dat zij hebben om het te doen alleen.

Voordelen

  • Ter verbetering van de schoonheid.
  • Het elimineert de onzuiverheden uit het bloed.
  • Hiermee herstelt u vocht aan de huid.
  • Pijnlijke krampen.

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 19 Jun 2013 • sectie: Praktijk