Asana / Purvottanasana of vorige interne stretch

Catush Pada Pitham of houding van de tabel is de drempel van Purvottanasana of vorige interne stretch. We volgen de tekst van José Manuel Vázquez Integrale Yoga handleiding voor westerlingen (Alliance) Run: Raúl Torres, Professor van de internationale school van Yoga. Foto's: Thor Castro.

Chakrasana

Urdhva Dhanurasana verschillende

De eerste positie, de tabel, is een goede voorbereiding voor het invoeren van een meer intense stuk. Het bekken is geneutraliseerd door de zachte interne rotatie van de heupen en de activering van de adducten. Wroeten bevrijdt het bovenste deel van het lichaam. Hoogte van het borstbeen kan een meer uitgesproken dorsale extensie.

Overkoepelende uitzien, kunt hoofd ontspannen, een zachte ondersteuning vinden in het bovenste gedeelte van de trapezoïdes. Sommige mensen zijn comfortabel in de positie door het uitrekken van de hals verticaal door het afstemmen op de ernst.

Ademhaling werkt samen in het onderhoud van de positie. De uitzetting van lucht helpt de wroeten in het onderste gebied en inademing in de opening aan de bovenkant.

Purvottanasana, het standpunt hieronder is veeleisender dan de vorige. De bekken blijft neutraal terwijl de benen samen en verlengen. De schouders draaien extern en messen stabiliseren het bovenste gedeelte van de rug. Het borstbeen is geopend en ontspant de nek.

Ademhaling is voltooid en borst zodat de lucht druk te mobiliseren uit binnen de structuur van de ribbenkast.

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over , ,
Door • 18 Jun, 2013 • sectie: Asana 's, Praktijk