Actie tegen honger in Valencia

Actie tegen honger is in staat om te veranderen van ondervoeding door glimlacht. Nu meer dan ooit, moeten zij helpen hen krijgen. De campagne heet "60 kinderen, 60 dagen" en is zeer dringende strijd tegen ondervoeding in Mali.

Honger actie

Het duurt 60 dagen van behandeling voor elk kind ondervoed. Als you gonna diner op het terras van de MUVIM (Museum Valencia van het Il-lustració en de Modernità) zal actie tegen honger 60 glimlacht terug.

Voor 25 euro vindt u een combinatie van aroma's, teksten, muziek van de Middellandse Zee, in de handen van Jordi Morera en Emilio Garrido. De gerechten zullen de ronde van de Middellandse Zee van West naar Oost: salsiki, tabouleh koud met room yoghurt, Gyros, Focaccia, iced koffie met tante Maria gelei en schuim van Amaretto...

Maar niet alleen is het marinará met elixirs... Elk gerecht brengt een stem, tekst en muziek. Zij zal dineren daar Poveda, María Farandouri, Sezen Aksu, en vele anderen.

Bent u in Valencia, kunt u niet missen!

Tabel nul aantal c / c ++ Bankia: 2038 5809 69 6000040336

Reserveringen in de MUVIM: 960-644-207

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 14 Jun, 2013 • sectie: Deel uitmaakt