Mudra's: Shunya-Mudra

Het beoefenen van Shunya Mudra kunt u geestelijke helderheid en wijsheid om oor en gehoorproblemen te genezen. Het effect dat met praktijk optreedt is de opening van het bewustzijn.

Shunya Mudra

Met beide handen, bocht vinger helft totdat het raakt de geboorte van de duim en druk hem met uw duim iets omlaag. De andere vingers blijven uitgebreid.

Volgens nodig hebben of als genezen, drie keer per dag gedurende 15 minuten.

Het is een oefening vooral geïndiceerd voor oor en gehoorproblemen te verlichten. Shunya Mudra kan snel genezen oorpijn en, als voor enige tijd, bijna alle voorwaarden van dit orgaan uitgeoefend.

Oor problemen hebben altijd iets te doen met niet te kunnen horen of ook niet willen luisteren. Dit kan zowel een vloek als een zegen zijn. Hard van hoorzitting beschermt ons soms onaangename of zelfs vervelende geluid of informatie die ons voortdurend bombardeert te horen, maar laat ons ook doof voor de mooie dingen. Niet willen horen, is het resultaat, bij vele gelegenheden, een koppigheid dat kan fataal zijn. Daarom vragen wij dat de reden voor onze slechthorenden kan leiden ons, als onze aanleg goed is, verder te gaan een stap verder om ons leven te verrijken.

Medium wordt toegewezen aan de vinger van de hemel (ether). Het punt waar toegang tot hogere dimensies, de poort van de hemel. In de oude mythes wordt gezegd dat als u gaan naar de hemel wilt, ten eerste je moet zelf grondig reinigen. Daarom meest aangegeven misschien een stille meditatie in een zelf en de rectificatie van fouten. Soms echt moeilijk om te vergeven iemand; maar vergeving Het is vaak opent nieuwe deuren - authentiek gates - die tot het licht en een leven zonder voorschakelapparaten vanaf dat moment leiden. Het is alsof ons veel oude kosten en we onze reis lichte bagage kon blijven

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 5 Jun, 2013 • sectie: Praktijk