En yoga nam de Plaza Mayor in Madrid

Tussen de 1.500 en 2.000 mensen hebben deelgenomen aan dit verleden zaterdag in de Plaza Mayor van degenen die de meeste druk buiten yogales tot nu toe in Spanje, volgens de organisatoren, gratis Yoga door Oysho. Maar op het einde welke kwesties ze zijn niet vastgelegd, maar dat yoga is die deel uitmaken van normaliteit in het leven van more and more mensen.

FreeYoga

"Go muziek... te vallen in slaap," zei een ober terrassen atrapaturistas van Plaza Mayor aan de akkoorden van Krishna Das. Het was bijna 11:00 uur en de geplaveide Esplanade van het plein was al matten met veel vrouwen en heel wat mannen zitten en expectant agarvoedingsbodem.

Lauren Imparato, de glamoureuze New York Yogini, wachtte het signaal te starten. Sommige lokale bevolking - die zijn een beetje meer naar het zuiden dan de lokale bevolking maar overal - we hebben de neiging om ons om naar een afspraak zaterdag van Goedemorgen, wat te doen. Of wij onszelf in iets dat is gratis registreren, en dan zullen we niet... Maar uiteindelijk kwam bijna alle en bijna de hele ruimte gevuld.

FreeYoga3

Kort voor 11:00 in de ochtend fungeert de Esplanade van Plaza Mayor - oude scène van als radicaal verschillend aangezien inquisitoire fe-auto's en politieke bijeenkomsten - was vol van yoga beoefenaars gekleed in hemelsblauw met de t-shirt van de organisatie bijeen te roepen, in stilte, zon en onze omgeven door de prachtige energie collectief yoga praktijk internaliseren.

En eindelijk begon soort Lauren Imparato, in halve stilte, orde en rust heerst. Een gedreven meer dan een uur van dynamische yoga sessie goed ma non tropo, zoals ze zei maar in perfect Spaans. En deed de choreografie, op het ritme van de muziek (geweten, niet Dommelen Mammoeten) na die de dj van Imparato gemarkeerd.

En toen kwam het wonder van yoga.

Dat energie dat gaat in en uit het lichaam en het hart van elke vakman en dat wordt vermenigvuldigd met elk van deze huidige tot alle hoeken van het grote plein en zeker van de stad...

Eerbiedige stilte de oplettende menigte. De prachtige choreografie volgt de cursus. Iedereen doet wat ze kunnen, wat uit komt, maar alle proberen te worden op de hoogte van die kracht die maakt ons eigen, die vanaf de buitenkant lijkt gymnastiek meer maar dat echter ademt een golf van energie die schrikken, opgewonden en vol respect voor degenen die maken en degenen die het overwegen.

Dankzij de organisatoren voor het toestaan van ons om te leven van de prachtige ervaring van het delen van yoga in de stad.


Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over ,
Door • 3 Jun, 2013 • sectie: Evenementen