Homeopathie en Mindfulness

Iedere wetenschapper moet de praktijk van Mindfulness; de constatering van de feiten van natuur en wetenschap leiden ons naar meditatie en redeneren. Zonder twijfel beoefend de grondlegger van de homeopathie, Samuel Hahnemann, Mindfulness.

Homeopathie

Mijn stelling is gebaseerd op echte en contrasterende gemaakt. Om te zien de feiten uit de homeopathische oogpunt moeten een attente geest en moet hebben een beginner's geest, en niet oordelen.

Wanneer in de homeopathie we een geval nemen, het eerste dat we doen is niet oordelen van de patiënt; Dit wil zeggen hebben een open geest, een geest van beginner en een Luister zorgvuldig aan het verhaal van de ervaring van de worden.

Hahnemann, in De Organon (tekst fundamenteel van zijn werk), zegt dat is een van hen aspecten belangrijker voor te begrijpen aan de persoon die lijdt en komt ons te raadplegen voor je hulp, niet oordelen. Geen directe u en toestaand u om te blazen alles wat binnen, met een open geest heeft, wij kunnen het voorschrijven van de juiste remedie. Dat wil zeggen, dat degenen die praktijk homeopathie vanuit therapeutisch oogpunt moet een geest Mindfulness te goed wonen aan de patiënt.

Aan de andere kant, staat deze geest open ook dat die homeopathische remedies worden geanalyseerd door de therapeut ongewild direct de wet therapeutische en manipuleren, laat die stroom.

De homeopathisch middel, Hahnemann zegt, moet helpen het individu om te helen in een zachte en snel, zodat u het hogere eind van haar bestaan ontwikkelen kunt. Alsmede, kunnen hen ontwikkelen in de maatregel dat bewustzijn van zichzelf te nemen en dat in staat van een attente geest is en kalmeren van zie ze.

Mindfulness en meerdere intelligentiess laat observeren van de geest en weet hoe beide hun waarden op het niveau van leren, hun talenten te kunnen verfraaien en volledig.

Hen intelligenties meerdere noodzakelijk zijn in het frame individu en van het leren voor een diepe werk te maken waarmee die allen potentieel en waarden leiden tot de ontwikkeling van de geest en een volledige geweten.

Dit moet ook de waarde van het homeopathisch middel, omdat het diep in een recept, in een situatie van aanpassing van het zelf van een individu in een tijd van lijden in zijn levende remedie moet het stimuleren van de vitale energie dus u vindt de manier beter bewust te zijn van het lijden en ook pijn kan verlichten.

Zo loopt de homeopathie

De homeopathisch middel maakt gebruik van het potentieel van een stof die in normale symptomen resulteren zou, om te worden verdund eens oneindig, de dezelfde sterkte drug die het produceert dezelfde symptomen genezen.

Dus ze symptomen van een individu zal bestuderen en zal kiezen voor de remedie die hen meer lijken te hebben en vervolgens met het geven van dat een impuls aan de vitale energie is ontstaat er een reactie die, die vergelijkbaar zijn, zal het genezen van de ziekte.

Maar wat is echt de ziekte? Rajan Sankaran zegt dat de ziekte een aanpassing van de staat van zijn is. Dan, als is is een aanpassing, niet moet verwijderen, eerder moeten begrijpen om te kunnen overstappen op een nieuwe staat of paradigma essentieel. Anders zullen we de gelegenheid om te leren van het lijden en niet profiteren van alle wijsheid die uit het proces komt nemen.

Het voordeel van het homeopathisch middel is dat als het goed is voorgeschreven doet niet onderdrukken symptomen, maar dat de gelijkenis, zal de oplossing van de zaak volgens de eigen geest en lichaam van het individu.

Het begin van de ziekte zei Hahnemann is in de geest en dat de geestelijke symptomen zeer belangrijk zijn. Maar niet alleen is weet dat gebeurt in de geest, maar ook hebben duidelijk het geweten van wat ze van de geest, zijn te analyseren en te zien onze onjuiste percepties en emoties verontrustend.

Zo helpt Mindfulness

Hier is toen Mindfulness is van essentieel belang. Wat zijn mijn emoties verontrustende en met het proces van Mindfulness observeren zonder vorm van proces zien en te zien wat er gebeurt, hoe ik ben en wat naar voren komt van mij. Dit is het punt waar het geval het terug snel geeft, waar het individu bewustzijn neemt en vooruitgang in een proces dat van vitaal belang van individualisering. Dit voorschot kan los veel bevatte onbewuste en ook observeren de schaduw hebben meer hulpmiddelen dat u laten gaan alle hen processen therapeutische meer begeleid en van een formulier meer zacht.

Kan niet verwijderen het lijden, maar beter te begrijpen en lagere pijn in levensomstandigheden en niveaus van ziekte, in overgangen in het leven en in tijden waarin we moeten beslissingen nemen en onszelf zien.

Ik zal een voorbeeld geven. Veronderstel dat iemand door een moment van overgang in een scheiding en het lijkt erop dat uw volledige omgeving lijdt en hij zelf ook. Als hij en zijn entourage twee als Natrum Muriaticum en Arnica homeopathische remedies nemen, zal het lijden en de pijn verminderen.

Arnica Montana gaat om te helpen in de staatsgreep die in dit geval optreedt en in de diepe innerlijke pijn. Deze remedie is voor de schok- en pijn, terwijl de bloedsomloop beter stroomt, of seo circuleren al beter en alles stroomt.

Natrum Muriaticum gaat om te werken aan de pauze op zich, en ook voor allen landen die zijn gekoppeld aan de teleurstelling van het proces, de hele wereld of verdrietig of depressief zal worden, en er is wanneer Natrum Muriaticum gaat ons te helpen dus niet ons stagnerende in deze staat en dat blijven onze geest uit dit proces.

Waar laten onze geest? Alleen met de observatie attente en aanwezig We kunnen ons antwoord krijgen.

Denk dat je neemt een homeopathisch middel of iets al ik zal worden genezen is een fout van onze geest, op zoek naar de magie die genezen u aan wat moet een proces van rijping van hun vitale staat.

Wij gaan niet in deze val, en daarom moet men zeer van bewust dat we doe het de manier en dat Mindfulness en homeopathie ontwikkelen van bewustzijn helpen zal te genezen ons lijden.

estudiosContemplativos

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over ,
Door • 6 Apr, 2013 • sectie: Algemene