Beginners: heb je wat nodig is om een Yogi?

Veel dat je kamergenoot probeert u te overtuigen van de wonderen van het uitrekken van het lichaam met bizarre houdingen, of dat je vriendje voorstelt u aan u om hem te vergezellen op de Yoga Center, alleen hebt de toets waarmee u de deur naar deze andere wereld doorkruist. Schrijft Victor Medina.

Stretch

U gaat verhuizen naar een ruimte van 1.80 x 0.60 meter
Binnen deze kleine afmetingen loopt je leven als een Yogi of Yogini stagiair posities. Voor een uur, of zelfs meer, neer de wereld op wat uw mat neemt. Dat ja, u bent de eigenaar @ en heer @ van die ruimte.

Maak je klaar opzij te zetten uw zorgen, zorgen, verlangens...
Wat er gebeurd is voordat u op de mat, wat is er gebeurd na de liquidatie, maakt niet uit. In alle Yoga (houding, uitlijning van het lichaam, adem, zelfs indien het dragen van de blik) is ontworpen voor u om te leven van het huidige moment.

Bereid zijn te rekken, draai en buig je lichaam
Ik weet het, ik weet het, "Ik ben flexibel nul"... Het is dat ik niet heb gehoord die uitdrukking in de mond van een student die begon in Yoga. Weinig en weinigen zijn de bevoorrechte weinig die standaard komen uitgerust met articulaties van riet, maar met geduld en toewijding, die begon als een "tafel" nu buig vanuit de heupen en de vloer met je handen raken. Beter nog, gebleven ze gespaard die aanhoudende pijn in de onderrug.

Je kijkt in je, maar niet zoals wat u vindt
Vaak, zonder voorafgaande kennisgeving, zult u tegenkomen de onbekende persoon die in jou schuilt. Dat maakt dat je grappige gezichten aan de andere kant van de spiegel, waardoor wreed, vapuleas die is afgesloten, en tot nu toe van u af. Begroeten, respecteren en bereid zijn om het te ontdekken zijn.

U apartarás alle ambitie, trots, of doelstelling
Yoga is strijdig met de doelstellingen stijl "Ik wil in een maand kunt u zitten met gekruiste benen en maken de Lotus". Als u zoekt, u voorzien van een goede kniepijn of, erger nog, breken van cruciate ligament welke aterrorizaría naar Messi. Geduld, amig @, alles wordt veel minder zijn hem te vervolgen. Je lichaam is uw gids; luisteren naar de berichten die u verzendt. Als het pijn doet, voor.

U zult bereid @ opzij te zetten remmingen en bescheidenheid
De Yoga-kamers zijn meestal nogal verwarmde plaatsen. Er zal worden van de restjes voor kinderkleding en goed zal zijn voor u om te oefenen met t-shirts en shorts. Uw partner kant dit zweten drop vette worst in kleine korte broek. Verzoend met andere instanties en met uw eigen. U zult ontdekken plaatsen van uw lichaam die u zelfs dacht dat bestond.

Victor Medina, Yoga leraar en journalist.

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over ,
Door • 12 mar, 2013 • sectie: Beginners