Aanbevolen: lachen

Pilar Luna, bewonderde leraar van Yoga en Valencia arts stuurt deze aanbeveling. "Ik denk dat het verdient een vermelding!", vertelt ons. Hier is de post. Pure gelach yoga.

Mooji

Mooji zegt zijn officiële website: "sinds 1999 delen Mooji satsang in de vorm van spontane ontmoetingen, retraites, satsangs intensieve en particuliere bijeenkomsten (één-op - een) met vele zoekers die van over de hele wereld op zoek naar een directe ervaring van de waarheid bezoeken." Enkele moderne meesters van de traditie van de Advaita blootgesteld "de worden / zelf kennis" en de methode van de auto-indagacion met deze duidelijkheid, de liefde en de autoriteit. Er is een energie die de aanwezigheid van Mooji, een soort van onpersoonlijke, vol van liefde, die intimiteit en een nieuwsgierig mengsel van spel en gezag uitstraalt. "Zijn stijl is direct, duidelijk, medelevende en vaak grappig".

Zie voor jezelf in deze video.

YouTube voorvertoningsafbeelding


Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over ,
Door • 11 jan, 2013 • sectie: Favoriete blogs