Verhalen om te delen: wat ruiken Yoga?

Ik vroeg me af als dat beroemde aankondiging van verpakkingen waar ze vroegen wat de wolken rook, wat ruikt naar Yoga. Yoga heeft een zeer speciale geur, een geur die is meestal erg leuk aan al onze zintuigen, niet alleen aan de betekenis van geur.

Yoga riekt naar vrede, om te dromen, te verwarmen, gezondheid, liefde, hoop, integriteit, harmonie, vriendschap, kracht, vrijheid. Zelfstandige naamwoorden die iedereen meedoen in een willen zou, zoals wanneer we de praktijk van elke asana, waarin we proberen de zo gewenste Unie van lichaam, geest en ziel die tot een optimale fysieke, mentale en spirituele balans leidt.

Op andere tijden, minder gelukkig, Yoga geuren singe, een rotte, wanneer ze het woord Yoga gebruiken om te zoeken van alleen de Unie van lichaam, lichaam en lichaam en vooral zoeken naar manieren om hun bankrekeningen mesten en via back-ups maken Yamas, Niyamas, etc., marketing met iets dat gemaakt voor het welzijn van de gehele mensheid en niet slechts een paar was.

Maar, zoals ik al eerder heb gezegd, gelukkig dit gebeurt minder vaak, en dat elk persoon, kies de Yoga die kiest, hoe gelukkig dat kunt oefenen zonder schade aan anderen. Als mijn goede vriend enkel oneerlijk, ik denk dat dat Yoga ruikt en zal ruiken naar het hier en nu.

Victor Miguel is directeur van Yoga studie Cobeña

http://www.yoga-estudio.es

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 11 Dec, 2012 • sectie: Verhalen om te delen