Wat niet is de yoga

Sectie "Yoga pirate", chronische oneerbiedig, provocerend en bijna altijd plezier van Roberto Rodríguez Nogueira, leraar van yoga, blogger en schrijver.

Een vriend met een ander in de straat te spreken:

-Je yoga. Misschien vanavond zetten zij een programma dat. Je bent niet roken, niet drinken, zijn een vegetarisch...

Hoe dan ook. Ik hoorde niet de rest. Deprimerend. Als mensen denken dat yoga niet roken is, niet drinken, vegetariër te worden en ik denk dat op celibatair, mediteren onvermoeibaar droeg de standbeelden, vasten en klysma's maken, drinken warm water met zout voor braaksel en zingen in het Sanskriet (ik weet niet als het allemaal op hetzelfde moment)...

Me cago in (zonder een klysma, voor vrij).

Iets wat dat we doen verkeerde yoga docenten.

Ik drink, rook, nu ik ben niet vegetarisch, ben getrouwd... om te zien wat waar bijna dat ik dat celibatair ben... en erger spreken dat een dronken als legioensoldaat is het vangen van de ballen met de rits. Anders ben ik vrij zwak. Maar ik doe yoga! En ik leer het!

Weet niet als ik een onwetend gedurfde ben of niet de neuzen van zoek ik een werk van waarheid. Het is waarschijnlijk dat de praktijk en leren van yoga om te reageren op deze vraag en andere verschillende die me, morena zal variëren. Bijvoorbeeld, niet zal ik leren yoga want ik werk graag met vrouwen op de kont respingando onder mijn instructies op de hond ondersteboven? Hummmmmmmm

De waarheid is dat deze iets. Ik geef de voorkeur om te werken in dergelijke omstandigheden die geüpload naar het schavot in November. En ik liever de frisse geur van de gehoorzamen (bijna altijd) studenten aan de pest van doormaken om te overleven slecht. En ik geef de voorkeur om te werken met vrouwen.

Yoga is niet een exotische therapie te gaan vervelen met gezondheid. Men doet yoga door wanhoop, omdat een achtergrond van pijn fysieke, emotionele, mentale heeft aangeraakt. Over het algemeen enige andere oorzaak doet niet grijpen je lang genoeg zo u vicies u met dit. Vond het vriendje, afwerking van de yoga. Zeer frequent. Dat was niet te doen yoga, was op zoek naar een partner. Niets tegen.

Er zijn ook yoga leraren die niet drinken, niet roken. Er zijn een paar die ook celibatair. Er zijn geen enkele kut. Mijn vriend Pachi, bijvoorbeeld, kan niet mesh klasse omdat ze ze met drie poten doen. Altijd broek cagaos, voordat de Afghaanse.

Ik wil zeggen dat yoga niet een renunciatorio is. Het is een persoonlijke keuze ingegeven door de noodzaak om een vast punt, een Center, een centrale pijler (behalve Pachi) of een punt van steun voor het verplaatsen van de wereld. Het is iets ernstigs, maar is ver van zijn saai of worden op basis van afzien van plezier: berust juist op het tegenovergestelde. Vind meer vitale intensiteit mapping met je eigen bloed duidelijk zeggen: hier, in de toekomst er is zo'n ding omdat de toekomst niet bestaat. In het verleden beide. Hier: in het heden. Een besluit, een idee, een stap. Dan andere. Nooit vooruit of achter je eigen voeten.

Echt hiervoor worden puur van bronchiën, huid, maag sappen en eierstokken? Dit betekent dat een probleem met het materiaal van de waarheid? En religies salvaalmas en matacuerpos yoga is anders dan diep dualistische en de wetenschap van farmaceutisch laboratorium dat de grond van zijn aard tot patent pond?

Als yoga wordt aangeduid met verzaking, updaten we de termijn; bezuinigingen zonder dat hoeft te doen yoga. Ik volg? Dat ooit is gebeurd. Laatste tijd doen we het allemaal. In Spanje al vasten.

Wilt u weten van de yoga? Verdienen het. Dare waardig te zijn van je eigen dromen... Maar vandaag, nu, voordat het moet worden gezegd, schreeuwen: dromen!

Wie is

Roberto Rodríguez Nogueira is Professor in yoga, blogger en schrijver.

http://elartedelacalma.com/

https://www.facebook.com/yogapirata?ref=ts&fref=ts

Gezellig, delen!

Heeft u net als dit artikel?

Abonneer je op onze RSS zodat u niet missen

Andere artikelen over
Door • 8 Nov, 2012 • sectie: Handtekeningen, Piraat Yoga